Vinter-OL i Sochi 2014

TV: Rusland gør grin med egen OL-bommert

De Olympiske Lege i Sochi blev afrundet med søndagens afslutningsceremoni, der viste de russiske arrangører fra en overraskende selvironisk side.

En af de nok mest omtalte hændelser ved åbningsceremonien for 16 dage siden var nemlig gjort til en del af aftenens show - episoden hvor fem kæmpe snefnug skulle omdannes til de fem ringe i det olympiske logo, men endte med blot at blive fire ringe og et fnug.

En fejl, som man godt kunne mistænke de russiske arrangører for at være lettere flove over.

Særligt fordi det efterfølgende kom frem, at den russiske tv-kanal Rossiya 1 havde "snydt" med billederne fra åbningsceremonien, hvor der ved den omtalte episode blev klippet over til prøveoptagelserne - hvor det sidste snefnug fungerede, som det skulle.

Men i aftenens afslutningsshow blev fejlen på sin vis kommenteret, da sølvfarvede dansere formerede fire af de fem OL-ringe og først næsten ti sekunder senere fuldendte det olympiske logo.

Lige derefter ankom præsident Vladimir Putin i øvrigt til ceremonien, og du kan se det omtalte klip samt Putins entre i videoen øverst i denne artikel.

OL på TV 2 Play

SE OL 2014 DIREKTE PÅ TV 2 PLAY

TV 2 sender hele dagen igennem fra OL i Sochi 2014.

Se blandt andet Alpint skiløb, Hurtigløb på skøjter, Kunstskøjteløb, Freestyle, Nordisk kombineret, Skeleton, Curling, Biathlon og Ishockey.

Se også vores 24 timers OL-nyhedskanal – med dansk speak fra 16-22.30.

Du finder det hele samlet på TV 2 PLAY, hvor du kan se det lige gyldigt hvor du er. På web, mobil og tablets. Kun 89 kr.

FIND TV 2 PLAY HER