Vinter-OL i Sochi 2014

TV: Se verden fra en speedskaters synspunkt

OL i Sochi har budt på rigtig mange styrt i speedskating-konkurrencen, og i visse tilfælde har styrt været helt afgørende for medaljefordelingerne.

Det var blandt andet tilfældet i kvindernes finale i 500 meter, hvor kinesiske Jianrou Li var klart langsomst, men alligevel gik hen og vandt guld på grund af styrt hos de tre øvrige finaledeltagere:

Den høje fart og atleternes placering helt tæt på hinanden er oftest skyld i styrtene, og i en ny video fra GoPro får du nu mulighed for at opleve, hvordan en tur på isen opleves for en speedskater.

Det er russiske Mikhail Boyarskiy og hans venner, der under træning har fået påmonteret et kamera i panden, som du kan følge helt tæt - hvilket giver nogle fascinerende billeder.

Se videoen øverst i artiklen - og klik også på linket herunder, hvor du kan se, hvordan styrt i speedskating-diciplinen var årsag til den måske heldigste OL-guldvinder nogensinde.

OL på TV 2 Play

SE OL 2014 DIREKTE PÅ TV 2 PLAY

TV 2 sender hele dagen igennem fra OL i Sochi 2014.

Se blandt andet Alpint skiløb, Hurtigløb på skøjter, Kunstskøjteløb, Freestyle, Nordisk kombineret, Skeleton, Curling, Biathlon og Ishockey.

Se også vores 24 timers OL-nyhedskanal – med dansk speak fra 16-22.30.

Du finder det hele samlet på TV 2 PLAY, hvor du kan se det lige gyldigt hvor du er. På web, mobil og tablets. Kun 89 kr.

FIND TV 2 PLAY HER