Sport

TV 2-ekspert i ekstase: Det er fuldstændig vildt, Kevin

Den danske racerkører Kevin Magnussen fik en fremragende debut i Formel 1 med en plads på podiet i Melbourne.

Det fremkaldte en spontan ros fra TV 2 Sportens Formel 1-ekspert Jens Winther Jr. umiddelbart efter løbet.

- Det er fuldstændig vanvittigt. De sidste fem omgange havde jeg rysteture. Det her… det er sindssygt. At han kan køre så stærkt, det er så vildt, lød den spontane reaktion fra Jens Winther Jr., da tv2.dk fangede ham. 

- Han kørte som om, han ikke havde lavet andet de sidste 20 år.

Han kunne sammen med resten af det motorsportsinteresserede Danmark se Magnussen indtage tredjepladsen efter et hårdt løb, hvor han startede som nummer fire og altså fik kæmpet sig en enkelt plads frem.

- Nu ved jeg godt, at jeg ikke er så meget inde i andre sportsgrene end motorsport. Men for mig er det her så stort som EM 1992. Og juleaften og fødselsdag rodet ind i det også!, siger Jens Winther, Jr.

- Når det er så flot, så handler det også om, hvor meget det kræver at komme frem til, hvor Kevin er nu. Det kræver jo nærmest det samme som at blive kejser i Kina bare at få lov til at sætte sig i en Formel 1-racer. For det næste så handler det om at få lov at være i et godt team. For det tredje skal du kunne udnytte det værktøj, de så giver dig, siger eksperten.

- Personligt for mig er det også helt vildt fedt. Jeg har hele tiden sagt, at han  er simpelthen så god. Jason Watt og andre har sagt, at vi skulle holde igen og tage den med ro, men jeg mener, at jeg fik ret.

- Jeg kan faktisk ikke se, at der er grænser for, hvor langt han kan gå. Han er treer, og så kan han også gå hele vejen.

- Og så vil jeg lige minde om, at Lewis Hamilton gjorde det samme, da han fik debut. Og se, hvor han er nu, lød det fra Jens Winther Jr.

Jens Winther Jr. har også kommenteret Kevin Magnussen Formel 1-debut på TV 2 NEWS, og dét interview kan du se i videoklippet øverst i denne artikel.