Lærke Møller skifter til ligarival

Landsholdsspilleren Lærke Møller skifter til en ligarival, når hun til sommer forlader håndboldmestrene fra FC Midtjylland.

Den 25-årige playmaker underskriver i dag en toårig aftale med Team Tvis Holstebro.

- Jeg glæder mig til en ny start. Jeg har været vildt glad for at være i FCM, men jeg kan også bare mærke på mig selv, at jeg trænger til at prøve noget nyt, siger Lærke Møller til tv2.dk.

Allerede i januar meddelte hun FC Midtjylland, at hun ikke ville forlænge sin kontrakt, når den udløber til sommer. Flere ligaklubber var efter hende, men Team Tvis Holstebro overbeviste hende om, at hun skal flytte de 35 kilometer fra Herning til Holstebro.

- Da jeg hørte om de planer, klubben har næste sæson, lød det meget spændende. Team Tvis Holstebro er kendt for det hurtige spil, og det kan jeg rigtig lide. Det er en af grundene til, at jeg har valgt klubben, forklarer Lærke Møller.

Se TV 2's reportage fra Holstebro i videoklippet ovenfor.