Nej tak til stor lønnedgang: Spansk stjerne færdig i Randers

16x9
Randers HK og stjernen Macarena Aguilar (t.v.) kan ikke blive enige om vilkårene for en ny kontrakt Foto: Scanpix

Jan Leslie stopper i Randers HK til sommer, og flere af den kronjyske håndboldklubs største profiler følger med cheftræneren ud af døren efter sæsonen.

Ifølge tv2.dk's oplysninger er den svenske landsholdsspiller Sabine Jacobsen meget tæt på en aftale med FC Midtjylland, og Randers' største stjerne, den spanske playmaker Macarena Aguilar, siger også farvel og tak.

- Vi kan desværre ikke blive enige om en ny kontrakt. På grund af klubbens økonomi er jeg nødt til at gå så meget ned i løn, hvis jeg skal blive, at der ikke er grund til at forhandle mere, siger Aguilar til tv2.dk

Hun ville ellers rigtig gerne været blevet i klubben, hvor hun har spillet de seneste to sæsoner.

- Jeg er rigtig ked af, at det slutter til sommer, for jeg har været virkelig glad for at være i Randers og i Danmark - især det seneste år, hvor jeg har været forskånet for skader. Forhåbentlig kan jeg slutte af med en medalje, siger Aguilar, der snart skal ud i DM-slutspillet med Randers. 

I den kronjyske klub ærgrer de sig også meget over, at den spanske landsholdsstjerne snart rejser.

- Vi er super, super kede af det, for jeg ville virkelig ønske, hun var en del af Randers HK næste år. Men vi har ikke kunnet blive enige, siger talentchef og sportslig controller Katrine Fruelund til tv2.dk

Randers Amtsavis har tidligere skrevet, at klubben forhandler med den danske landsholdsplaymaker Jane Schumacher, der til sommer forlader Skive. Det vil Fruelund ikke bekræfte - ikke helt i hvert fald.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at hendes navn er på listen. Men der er også andre navne, siger Fruelund.

Men forhandler I med hende?

- Det vil jeg helst ikke hverken be- eller afkræfte lige nu, siger Katrine Fruelund.

Lige nu har Randers HK kun kontrakt med syv spillere til den kommende sæson.