Landsholdsprofil til Viborg: Eneste skridt op i Danmark

En af dame håndbold ligaens største profiler, landsholdsspilleren Mette Gravholt, skifter efter denne sæson fra Team Tvis Holstebro til Viborg HK. Et naturligt skridt i den rigtige retning, lyder det fra spilleren selv:

- For mig er Viborg det eneste skridt opad, ellers skulle jeg til udlandet. Viborg har mange kvaliteter og spiller på en måde, som jeg godt kan lide. Derfor blev det Viborg, siger Mette Gravholt til TV 2.

Gravholt er i indeværende sæson noteret for 118 scoringer, og i sidste sæson blev det til 127 fra den målflittige stregspiller.

Viborgs elitechef, Jakob Vestergaard, ser det da også som en klar forstærkning af truppen forud for næste sæson:

- Jeg er meget meget tilfreds. Vi får Danmarks bedste stregspiller til klubben. Gravholt er i top tre i verdenen som angrebsstreg, så det er en rigtig vigtig spiller, som vi nu har fået underskrift fra, siger Vestergaard i en pressemeddelelse.

Kontrakten med Viborg gælder for de to kommende sæsoner, og Gravholt kommer ikke til at koste Viborg en decideret overgangssum.

Kontrakten med Team Tvis Holstebro udløber nemlig til sommer, og allerede i januar meldte hun ud, at hun agtede at forlade klubben, som hun har været i siden 2012.

Viborg vandt grundspillet i årets liga, og der dermed direkte kvalificeret til semifinalen. Her møder holdet overraskelsen fra Esbjerg.

Den kamp kan i øvrigt ses her på TV 2.

Se hele interviewet med Mette Gravholt i klippet ovenfor.