tv2.dk erfarer: Dansk landsholdskeeper klar for storklub

16x9
Sandra Toft Foto: Scanpix

Sandra Toft fortsætter karrieren i Norge, når hun til sommer forlader Team Tvis Holstebros håndboldkvinder.

Ifølge tv2.dk's oplysninger skulle den 24-årige, danske landsholdskeeper været blevet enig med den norske storklub Larvik om en kontrakt.

Sandra Toft har tidligere bekræftet over for tv2.dk, at hun forhandlede med Larvik. der har vundet det norske mesterskab utrolige otte sæsoner i træk. 

Hun vil dog ikke bekræfte, at forhandlingerne nu er endt i en aftale.

- Jeg har fundet min nye klub, og min fremtid er på plads. Det har den været et stykke tid. Men lige nu har jeg ingen kommentarer til, hvor jeg skal spille, for jeg har ikke aftalt med min nye klub, hvornår og hvordan vi melder det ud, siger Sandra Toft til tv2.dk

Heller ikke nordmændene vil bekræfte, at danskeren ankommer med færgen til sommer.

- Vi har ingen kommentar til det på nuværende tidspunkt. Vi regner med, at vores hold (til næste sæson, red.) vil være komplet i slutningen af næste uge, skriver Larviks sportschef Ole Gustav Gjekstad i en sms til tv2.dk

Larvik har i forvejen den 45-årige, danske veteran Lene Rantala som målvogter i truppen, men hendes kontrakt udløber til sommer. Klubbens anden keeper er den norske legende Cecilie Leganger.