Spanien ydmyges af Holland: Se alle seks mål her

Du kan følge kampen mellem Spanien og Holland på PLAY HER Den første kamp i pulje B er en gentagelse af VM-finalen fra 2010 mellem de forsvarende ver

Du kan følge kampen mellem Spanien og Holland på PLAY HER

Den første kamp i pulje B er en gentagelse af VM-finalen fra 2010 mellem de forsvarende verdens- og europamestre Spanien og viceverdensmestrene fra Holland.

Ud over de to VM-finalister består pulje B af Australien og Chile, så der er muligvis lagt op til lidt af en puljefinale allerede i første spillerunde i VM-turneringen.

Xavi Alonso bringer Spanien foran 1-0 mod viceverdensmestrene på et straffespark - endnu en gang er det tvivlsomt, om det er korrekt dømt. Men Holland giver ikke op. Inden pause laver Van Persie et sandt drømmemål og udligner.

Og hollænderne er ikke færdige endnu. Endnu et drømmemål bliver leveret i anden halvleg - Robben tryller og bringer Holland foran 2-1, og Spanien får den fulde ydmygelse med 3-1, 4-1 og 5-1. 

Du kan se alle seks mål øverst i artiklen

Se TV 2's VM-sendeplan HER.

TV 2 sender 33 VM-kampe direkte - og ALLE VM-kampene (også dem fra DR) on demand på TV 2 PLAY, hvor du også kan se op til fire samtidige signaler pr. direkte kamp .

 vm.tv2.dk og vores Sportscenter-app får du hele tiden de seneste VM-nyheder, og hver formiddag sender vi "Zaks Zone" med VM-nyheder, analyser og eksperter i studiet.

TV 2's VM-hashtag på de sociale medier er #sambabold