Sønderjyske henter venstreback i Horsens

16x9
Erik Marxen skifter til SønderjyskE på en et-årig lejeaftale. Foto: Scanpix

Fodboldklubben SønderjyskE har hentet venstrebacken Erik Marxen i AC Horsens på en et-årig lejeaftale. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

For blot et år siden skiftede 23-årige Erik Marxen fra Vejle Boldklub til AC Horsens på en tre-årig kontrakt, og med skiftet til SønderjyskE får venstrebacken nu mulighed for at prøve sig selv af i landets bedste række.

I SønderjyskE er han udtænkt som afløser for Daniel Christensen, som klubben sagde farvel til tidligere på måneden.

Klubbens sportschef Hans Jørgen Haysen kan dermed notere sin første signing som sportschef, og han glæder sig over at klubbens trænerteam har fået endnu en spiller fra ønskelisten på plads.

- Erik Marxen er en hurtig spiller, som samtidigt også er dygtig med bolden. Han har sin styrke i det fremadrettede spil, og offensivt er han en hovedstødsstærk spiller, som dermed også kan blive et våben i dødboldsituationer, siger han til klubbens hjemmeside.

- Han har gennemgået en flot udvikling hos AC Horsens, og jeg er ikke i tvivl om at han også vil gøre det godt hos os og i Superligaen.

- Vi er meget glade for tilgangen af Erik Marxen, og jeg vil samtidigt gerne takke AC Horsens, som med deres positive og løsningsorienterede tilgang har medvirket til at gøre det muligt, slutter Hans Jørgen Haysen.

Lejeaftalen forudsætter, at Erik Marxen senere i denne uge består det obligatoriske lægetjek hos SønderjyskE.