Nyt styrt: Favorit forlader Vueltaen

Se alt fra Vuelta a España på TV 2 Play.

Nairo Quintana er udgået af årets Vuelta a Espana.

Colombianeren, som på forhånd var udråbt som en af de helt store favoritter til den samlede sejr, var offer for et grusomt styrt på gårsdagens enkeltstart.

Han var dog fit nok til at gennemføre og stillede også op til start på dagens 11. etape af det spanske etapeløb.

Her var han dog involveret i endnu et styrt, og nu bekræfter hans hold Movistar, at deres kaptajn har forladt løbet.

 - Quintana har smerter i den højre skulder og er blevet kørt på hospitalet med ambulance for at få undersøgt, om der er brud, skriver Movistar-holdet på Twitter.

Quintana vandt årets Giro de Italia og sprang Touren over, hvor hans holdkammerat Valverde fik kaptajnrollen.

Valverde måtte dog nøjes med fjerdepladsen, og blev dømt færdig fra flere sider. Valverde har dog holdt sig godt til i klassementet i årets Vuelta, hvor det også er blevet til en etapesejr.

Han er netop nu på andenpladsen 27 sekunder efter Contador. Uden Quintana er det nu op til den 34-årige spanier at køre et godt resultat hjem til Movistar.

Se styrtet fra enkeltstarten i går øverst i artiklen.

Vueltaen på TV 2

  • Vuelta ã Espana bliver kørt fra 23. august til 14. september, og TV 2 sender alle etaper direkte.
  • Dennis Ritter og Rolf Sørensen sidder i kommentatorboksen, mens reporter Rasmus Staghøj og fotograf Thomas Thoning følger Vuelta-feltet rundt på de spanske landeveje.
  • Efter hver etape sender vi Vuelta-studiet, og hver dag klokken 18-18.30 sender vi desuden et eksklusivt, mere nørdet Vuelta-studie på TV 2 Play
  • Desuden kan du også følge dagens etape i vores liveblog på vuelta.tv2.dk, hvor reporter Mike Kaltoft og ekspert Kim Plesner holder tv2.dk's brugere opdateret på løbet og svarer på spørgsmål undervejs
  • Du finder hele TV 2's Vuelta-sendeplan HER