Se videoen: Chris Anker fanger Vuelta-styrt på kamera

Se alt fra Vuelta a España på TV 2 Play.

Storfavoritten Nairo Quintanas styrt på 11. etape af Vueltaen, der betød at colombianeren måtte udgå, er blevet fanget på video.

Det er et kamera i danske Chris Anker Sørensens saddel, der fangede uheldet, som du kan se øverst i denne artikel.

Styrtet var Quintanas andet på to dage, og han blev kørt på hospitalet lige efter styrtet. Han blev opereret i skulderen i går, og der venter ham en pause fra cykling i 4-6 uger.

Schweizeren Steve Morabito var involveret i det samme styrt. Efter etapen kom det frem, at han blev kørt over af en motorcykel, da han lå på vejen efter styrtet.

- Der kom nogle ryttere fra min højre side og få sekunder efter kørte en motorcykel mig over, imens jeg lå på jorden. Det var ret smertefuldt, sagde han efter etapen.

 

 

Vueltaen på TV 2

  • Vuelta ã Espana bliver kørt fra 23. august til 14. september, og TV 2 sender alle etaper direkte.
  • Dennis Ritter og Rolf Sørensen sidder i kommentatorboksen, mens reporter Rasmus Staghøj og fotograf Thomas Thoning følger Vuelta-feltet rundt på de spanske landeveje.
  • Efter hver etape sender vi Vuelta-studiet, og hver dag klokken 18-18.30 sender vi desuden et eksklusivt, mere nørdet Vuelta-studie på TV 2 Play
  • Desuden kan du også følge dagens etape i vores liveblog på vuelta.tv2.dk, hvor reporter Mike Kaltoft og ekspert Kim Plesner holder tv2.dk's brugere opdateret på løbet og svarer på spørgsmål undervejs
  • Du finder hele TV 2's Vuelta-sendeplan HER