Agger laver en Zlatan

16x9

Den danske landsholdsanfører, Daniel Agger, har hjulpet økonomisk til, at Danmark kan sende et landshold med til VM for hjemløse i Chile.

Det danske hold manglede 20.000 kr til deres rejse og dem har Daniel Agger altså valgt, at betale.

- Jeg snakkede med ham og fortalte, at vi stadig manglede 20.000 kroner, og så svarede han uden tøven: ’Dem giver jeg’, siger Frits Ahlstrøm, der er i bestyrelsen for Ombold, som organiser og træner socialt udsatte i fodbold for derigennem, at få dem tilbage til en normal tilværelse.

- Der er ingen erstatning for klasse, og den har Daniel såvel på som udenfor banen – som spiller og menneske” siger Frits Ahlstrøm.

Dermed har Daniel Agger kopieret Zlatan Ibrahimovic, der for bare en lille ugen siden støttede det svenske hjemløselandshold. Her havde holdet i første omgang bare spurgt deres superstjerne om en signeret trøje, som de så kunne sælge på auktion. Det endte med, at Zlatan betalte hele gildet, 350.000 kr. 

Verdensmesterskaberne spilles i Chiles hovedstad, Santiago, og der kommer til at være otte danske spillere med på holdet. Mesterskabet afholdes fra 19. til 26. oktober.