Sport

Efter heroisk redning: Så ramt er Søby af sin hjernerystelse

I videoen kan du se Søbys vilde redning, der kostede en flænge i benet og en kraftig hjernerystelse

Gardinerne er rullet helt ned, og hun har sovemaske på.

Den danske landsholdsmålvogter Søs Søby har været afskærmet fra dagslyset, siden hun kom hjem fra Golden League med den kraftige hjernerystelse, som hun pådrog sig i et heroisk forsøg på at redde bolden.

TV 2 Sporten har fået lov at bringe disse private billeder af Søby, der har ligget i sin seng dagen lang, siden hun kom hjem.

Her skal hun ligge i fire-fem dage, inden hun så småt kan vende tilbage til en normal hverdag. Comeback på håndboldbanen har dog endnu længere udsigter.

Det kan nemlig være farligt at gå i gang igen for hurtigt efter en hjernerystelse. Det ved den tidligere FCM- og Ringkøbing-spiller Malene Dalgaard alt om.

Hun er i dag stadig så ramt af eftervirkningerne af en hjernerystelse, at hun kun kan tale i telefon i fem minutter, og hun har svært ved at gennemføre sin uddannelse. Du kan møde Malene Dalgaard i sporten i 22-nyhederne tirsdag aften.

Søs Søby kan af gode grunde ikke give interviews i øjeblikket. Men da det først var natten efter kampen mod Brasilien, at den 23-årige landsholdskeeper fik det dårligt, talte TV 2 Sporten med hende umiddelbart efter hendes uheld i Golden League-kampen.

Du kan se det interview i videoen her: