Sport

København Håndbold har fundet sin nye træner

Den københavnske klub har her til aften meldt ud at den henter nordmanden Reidar Møistad som ny træner i klubben. Man skal nok være stor håndboldnørd for at kende Møistad, men i det norske forbund er han kendt da han både har været træner for junior-landsholdet og Norges B-landshold.

Senest har 50-årige Reidar Møjstad været cheftræner for den polske klub Energa AZS Koszalin, som spiller i den bedste polske liga, men fra 1. december er han altså ny træner for københavnerne. 

-Reidar er en meget rutineret herre, som har en klar ledelsesstrategi og filosofi. Han kommer med erfaring fra flere ligaer og landshold, og vi har store forventninger til hans arbejde med at udvikle København Håndbold fortæller direktør Kim Mikkelsen til klubbens hjemmeside.

- Lad mig starte med at slå fast. Det er et drømmejob for mig. Jeg har altid ønsket mig at arbejde i den danske liga, og at jeg nu får muligheden for København Håndbold er stort, forklarer han og sender en varm tak til alle omkring AZS Koszalin, fortæller Reidar Møistad til København Håndbolds hjemmeside og fortsætter.

- Jeg har haft halvandet godt år i klubben, hvor der blev taget rigtigt godt imod mig. Det håber jeg også, at der vil blive i København, og med de spillere og ledere jeg allerede har mødt, så er jeg sikker på, at det bliver godt.

Reidar Møistad vil danne trænerteam med Mathias Berg fra den 1. december.