EM-håndbold kvinder

Viborg vil af med EM-profil: Tæt på salg til storklub

Se ALLE kampe og studieudsendelser fra EM på TV 2 PLAY

EM-profilen Sanja Damnjanovic kan meget snart være fortid i Viborg HK. 

TV 2 Sporten erfarer, at de danske håndboldmestre lige nu forhandler med den rumænske storklub Baia Mare, der vifter med euro-sedler og gerne vil overtage Damnjanovic med øjeblikkelig virkning - et halvt år før hendes kontrakt i Viborg udløber. 

Den 27-årige storskytte er ikke populær i Viborg, efter hun blev væk fra en planlagt scanning af det knæ, der har plaget hende det meste af sæsonen. I stedet rejste Damnjanovic med det serbiske landshold til EM - til stor forundring for ledelsen i Viborg. 

Tillidsbruddet og det faktum, at Damnjanovic er en af de bedst lønnede spillere i en klub, der mangler penge og vender hver en krone, har ifølge TV 2 Sportens oplysninger fået Viborg til at sige ja til at sælge stjernespilleren til Baia Mare.

Til gengæld er Viborg ifølge TV 2 Sportens oplysninger tæt på en aftale med den hollandske bagspiller Maura Visser, der tidligere har spillet i nu lukkede KIF Vejen, men som lige nu står uden en klub. 

Det er ikke lykkedes at få kontakt til Sanja Damnjanovic, og ingen i Viborgs ledelse har ønsket at kommentere på TV 2 Sportens oplysninger.

EM på TV 2 og PLAY

TV 2 sender alle kampe fra EM i håndbold direkte.

Alle Danmarks kampe bliver sendt direkte på TV 2, hvor Thomas Kristensen og Bent Nyegaard er bag mikrofonerne, mens vært Stine Bjerre Jørgensen i EM-studiet har eksperterne Trine Nielsen og Peter Bruun-Jørgensen med.

Alle EM's øvrige kampe bliver sendt på TV 2 PLAY, hvor makkerparrene Michael Stærke/Mads Brandt og Zak Egholm/Martin Albertsen kommenterer.

Se EM-sendeplanen HER