Sport

Hvem kan overtage Pytlicks plads? Her er fire bud

Jan Pytlick er færdig som landstræner for det danske kvindelandshold i håndbold. Det blev meddelt i en pressemeddelelse søndag.

Nu er det så tid til at finde en ny mand eller kvinde på posten, men hvem kan løfte arven efter Pytlick.

Det giver TV 2's håndboldekspert Bent Nyegaard sine fire bud på.

- Det er et rigtig godt spørgsmål på nuværende tidspunkt, siger han.

- Det må godt være en dansker, men udfordringen er, at der er nogle kontraktmæssige forhold, som kan spænde ben, siger han. Han giver alligevel et par bud på, hvem der kan være egnet til jobbet.

Jan Leslie

Leslie har tidligere været træner for Randers HK, men han skiftede i sommers til den russiske topklub Rostov Don, og ifølge Bent Nyegaard kunne han være et godt bud på en ny landstræner.

Helle Thomsen

Helle Thomsen er et varmt emne lige for tiden. Som landstræner for Sverige sørgede hun for at føre holdet til bronzemedaljer ved dette års EM, og hun har også skabt rigtig gode resultater i sædet hos FC Midtjylland Håndbold. Senest i lørdagens pokalfinale. 

Niels Agesen Nielsen

Holstebro-træneren er ifølge Bent Nyegaard endnu en træner, der har skabt gode resultater i sin klub, og som har det, der skal til for at tage pladsen som landstræner.Holstebro befinder sig netop nu på en tredjeplads i damernes håndboldliga.

Lars Frederiksen

Esbjerg-træneren har ifølge TV 2's håndboldekspert gjort det fremragende. Esbjerg ligger lige nu i toppen af ligaen. Lars Frederiksen har tidligere været træner for dameholdet i KIF Vejen, og har derfor erfaringen med sig.