Sport

TV 2 erfarer: Klavs Bruun er enig med DHF

Kun Team Tvis Holstebro kan nu stå i vejen for, at Danmarks næste damelandstræner i håndbold bliver Klavs Bruun Jørgensen. 

Den 40-årige toptræner har ifølge TV 2 Sports oplysninger sagt ja til at overtage jobbet efter Jan Pytlick, der for nylig blev fyret ovenpå Danmarks skuffende ottendeplads ved EM i december. 

Ifølge TV 2 Sports oplysninger har Klavs Bruun Jørgensens agent, Christian Henriksen, de seneste dage forhandlet intenst med Dansk Håndbold Forbund (DHF) og sportschef Ulrik Wilbek, og parterne er enige om en aftale. Den er dog ikke underskrevet endnu. 

- Det har jeg overhovedet ingen kommentarer til, siger agenten Christian Henriksen, da TV 2 Sport forelægger ham oplysningerne. 

- Det er rigtigt, at jeg er agent for Klavs Bruun Jørgensen. Med hvem jeg måtte forhandle med på vegne af ham om hans fremtid, har jeg slet ingen kommentarer til, lyder det afvisende fra agenten. 

Kilder tæt på den vestjyske klub bekræfter dog over for TV 2 Sport, at Team Tvis Holstebro lige nu forhandler med Wilbek og DHF om, hvad det skal koste at købe Klavs Bruun Jørgensen ud af hans kontrakt i det vestjyske til sommer - ét år før den udløber.

Og intet tyder på, at vestjyderne vil stå i vejen for, at klubbens herretræner siden 2012 smutter allerede til sommer for at træne Danmarks bedste håndbolddamer. Hvis bare DHF betaler en passende kompensation.

DHF's sportschef Ulrik Wilbek vil ikke bekræfte, at forbundet lige nu forhandler med Team Tvis Holstebro om at købe Klavs Bruun fri. 

- Jeg vil ikke kommentere på konkrete navne, og der er stadig flere emner i spil. Jeg har samtaler igen i weekenden, siger Wilbek til TV 2 Sport. 

Hvornår forventer du, der er en afklaring?

- Det håber jeg på, at der er efter weekenden, så vi kan holde et pressemøde tirsdag formiddag. Men det er jo aldrig til at sige med sådan noget her, siger sportschefen.