Sport

Klavs Bruun: Landstrænerjob vil være et skridt op

Klavs Bruun Jørgensen.

Det er det navn, der har været varmest på rygtebørsen, når snakken er faldet på den næste landstræner for de danske håndboldkvinder.

For et par dage siden skrev vi her på TV 2 SPORT, at den 40-årige toptræner har sagt ja til at overtage jobbet efter Jan Pytlick, der for nylig blev fyret ovenpå Danmarks skuffende ottendeplads ved EM i december.

En aftale, der efter sigende bliver offentliggjort på tirsdag, hvor Dansk Håndbold Forbunds sportschef, Ulrik Wilbek, håber at have afløseren klar.

Men selvom den dag nærmer sig med hastige skridt, er Team Tvis Holstebro-træneren stadig meget fåmælt, da TV 2 SPORT fanger ham til tv-showet Sport 2014.

Det store spørgsmål er jo: Er du, Klavs Bruun, en kandidat til landstrænerjobbet for kvindelandsholdet?

- Det må du spørge Wilbek om.

Men kunne det være noget for dig?

- Jeg vil ikke afvise det.

Men hvad kunne det give dig af muligheder for at udvikle dig som træner?

- Det er et landstrænerjob, så det er et skridt op ad stigen. Og så er der alt det omkring det at være landstræner: Hvis man får det ind under huden, så kan det være, der bliver mulighed for det andre steder også. Det er et spændende job, det er der ingen tvivl om.

Har du været ude efter at fortælle DHF, at det kunne være interessant for dig?

- Hvis de synes, jeg havde været attraktiv, så skulle de selv ringe.

Har der været nogen kontakt?

- Det har jeg ikke nogen kommentarer til.

Er det en Klavs Bruun, der bliver nævnt på tirsdag?

- Det har jeg ikke nogen kommentarer til, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Kilder tæt Team Tvis Holstebro har tidligere bekræftet over for TV 2 SPORT, at klubben forhandler med Wilbek og DHF om, hvad det skal koste at købe Klavs Bruun Jørgensen ud af hans kontrakt i det vestjyske til sommer - ét år før den udløber.