Sport

Her er landsholdsspillernes favoritter til VM-guldet

Der er ingen tvivl om, at det danske landshold allerhelst selv ville have været inde i billedet til at snuppe VM-guldet i år.

Men når det nu ikke længere kan lade sig gøre, så har TV2 SPORT hørt spillerne ad, hvem de har som favoritter til at tage mesterskabet.

- Jeg håber på Frankrig. De gerne må løbe med hele skidtet endnu engang. Så skal vi ikke til at snakke om alle de andre. At Spanien også var dygtige, eller at så var det lige Qatar, der poppede op, betalte en masse og vandt, siger Henrik Møllgaard til TV2 SPORT.

- Det er fint, at Frankrig løber med det endnu engang. De er dygtige, og det er et godt turneringshold. Dem kan jeg på en eller anden måde altid onde at vinde, afslutter han.

- Jeg har jo holdkammerater både på Qatars, Frankrigs og Spaniens hold, så det ved jeg ikke. Men det bliver for meget, hvis Qatar vinder, siger stregspilleren Jesper Nøddesbo.

Der er også spillere, der har semifinalens store overraskelse som favorit.

- Det kunne være sjovt, hvis Polen kom op og stå øverst og tage førstepladsen. Det ville både være flot og nyt for håndbolden også.Det kunne jeg egentlig godt tænke mig. Ikke fordi at jeg ikke håber, at franskmændene eller spanierne kan vinde det, men det kunne da være lidt sjovt, hvis der kom en ny verdensmester, siger Kasper Søndergaard.

- Jeg håber, at Polen kommer i finalen, det er der ingen tvivl om. Jeg har en holdkammerat fra Spanien, så jeg tror, at jeg håber minimalt på, at Spanien får det guld, siger bagspilleren Mads Mensah Larsen.

For Danmarks vedkommende venter der nu to placeringskampe fredag og lørdag, hvor der spilles om 5.-8.-pladsen.