Sport

Dansk rejsebureau: Har aldrig oplevet noget lignende

De røde og hvide farver har været flot repræsenteret ved VM i Qatar indtil nu.

Men som det ser ud i øjeblikket, så vil flere af de danske fans, der er rejst til ørkenstaten for at se håndbold, ikke få fornøjelsen af at opleve slutrundens semifinaler.

- På trods af at alle danskerne har billetterne i hånden, så har vi fået besked på, at de billetter er ugyldige, og at danskerne ikke skal møde op i semifinale-hallen, siger den tidligere håndboldspiller og medejer af det danske rejsebureau Travel Sense, Camilla Andersen, der også har ansvaret for turen.

VM-arrangørerne har annulleret danskernes billetter, fordi Danmark ikke gik videre til semifinalen – og i stedet har de danske fans fået adgang til placeringskampen mod Slovenien, der bliver spillet i en anden hal.

- Det er jeg selvfølgelig meget skuffet over, at de er blevet (red. annulleret), uden at vi egentlig har fået direkte besked. Jeg fandt ud af det i går aftes ved en tilfældighed, og nu står de danske fans så uden billetter. I samme situation står tyskerne, svenskerne og alle dem som egentlig har billetter, men som ikke er i semifinalen.

I øjeblikket drejer sig som minimum om 50 danske fans og håndboldforbundets delegation, som er blevet nægtet adgang til semifinalerne. En situation, som Camilla Andersen aldrig har oplevet tidligere i sine 10 år som rejsearrangør.

- Ikke i håndbold overhovedet og specielt heller ikke i fodbold, at man bare går ind og annullerer købte og betalte billetter på den her måde, det har jeg aldrig oplevet før. Det er ret vanvittigt, det der sker hernede lige nu.  

Lige nu arbejder Travel Sense på højtryk for at gøre noget ved det.

- Heldigvis kan man sige, at nogle af mine kunder også er håndboldforbundet, og der sidder jo nogle mennesker, som også kan trække i de rigtige tråde, og det er selvfølgelig det jeg forsøger på med næb og klør, også må vi se om det lykkes.

Men det her er ikke det eneste problem, som rejsebureauet har været nødt til at tackle. Gennem det meste af turneringen har Camilla Andersen og de danske fans været ude for andre ret kaotiske situationer.

- Andre dage er vi kommet med vores billetter og egentlig er blevet afvist ved indgangen, fordi der ikke er plads, selvom vi faktisk har gyldige billetter. Så bliver vi lukket ind alligevel, men da der ikke har været nogen siddepladser, så har vi, i hvert fald i den kamp mellem Qatar og Tyskland, måtte stå ude i foyeren og se kampen på storskærm derude. Så det har været ret kaotisk igennem hele turneringen, afslutter Camilla Andersen.

Se en del af interviewet med Camilla Andersen i klippet ovenfor.