Sport

KIF-stjerne: Afviser ingenting

På trods af en fremskreden alder, månedlange skadesproblemer og en skulder, der ofte lader langskudsprojektilerne høre fortiden til, så er KIF Kolding København-profilen Kim Andersson endnu langt fra færdig som håndboldspiller.

Det bekræfter interessen fra forskellige europæiske storklubber svenskeren i.

Selvom Andersson afviser at have en aftale klar med Paris SG, så bekræfter han over for TV 2 SPORT, at Paris og flere andre klubber har luftet interesse for et samarbejde, når han til sommer har kontraktudløb i KIF Kolding København.

- Jeg synes, det er sjovt, at der er klubber af den kaliber, der spørger, om man er interesseret. Det betyder, at man stadig har nogle kvaliteter, og at man ikke er helt brændt ud og gammel, siger han.

KIF Kolding København har tidligere fortalt til TV 2 SPORT, at man har tilbudt Andersson en kontraktforlængelse. Men endnu har svenskeren altså ikke besluttet, hvad fremtiden skal bringe.

- Der har ikke været så meget tid til at tænke på den slags, så det er noget, jeg lige er i gang med sammen med min familie at finde ud af, hvad der passer os bedst.

Selvom han ikke selv har været i kontakt med interesserede klubber - som for eksempel Paris SG, som rygterne tidligere på ugen sendte ham til lægetjek i - så er der gang i forarbejdet til den kommende kontrakt.

- Jeg har ikke snakket med nogen, men jeg har jo en, der gør det for mig, og han har nok snakket mere, end jeg har, men nu må vi se, siger Andersson.

Hvis Paris giver dig et tilbud, vil det så være interessant?

- Så må vi tage det, når det kommer. Men så langt er vi ikke endnu med nogen klubber. Men jeg afviser ingenting. Jeg tænker altid en og to gange over tingene, inden jeg beslutter, hvor jeg skal hen.

Når Kim Andersson til sommer har kontraktudløb i KIF Kolding København, har han været i den danske liga i tre sæsoner. Før det spillede han syv år i den tyske storklub Kiel.