Sport

Alonso sender støttende hilsen til Kevin Magnussen

Selvom den spanske McLaren-stjerne Fernando Alonso er skuffet over at måtte se sæsonens første Formel 1-Grand Prix fra sofaen på grund af sit uheld for nylig, er han fortrøstningsfuld på sin bils vegne.

Spanieren, der før denne sæson skiftede fra Ferrari til McLaren, er nemlig tryg ved sin afløser, danske Kevin Magnussen.

- Jeg ønsker Kevin alt det bedste til denne weekend i Australien, og jeg ved, at bilen er i hans sikre hænder, siger Alonso ifølge autosport.com

Alonso kom til skade i en ulykke under en træning i Barcelona i sidste måned. Derfor har Kevin Magnussen overtaget hans sæde i sæsonens første løb. Men spanieren satser på snart at være tilbage bag rettet.

- Selvfølgelig er jeg meget skuffet over ikke at arbejde sammen med Jenson (Button, red.) i Melbourne i Mc-Laran-Honda-garagen, men jeg forstår anbefalingerne fra lægerne, og jeg er allerede tilbage i træning og forbereder mig til mit første løb i MP4-30'eren, siger Alonso.

Kevin Magnussen, der egentlig havde kastet en hvid pind efter Formel 1-løb i denne sæson, er glad for alligevel at have fået chancen for at få løbskilometer i den nye McLaren-racer.

- Selvom jeg ikke forventede at sidde i cockpittet i Australien, har jeg brugt vinteren på at forberede mig, som jeg normalt ville gøre til en løbssæson, så jeg føler mig fit og klar til opgaven og til at gøre mit bedste for holdet, siger Magnussen.

- Det er en fantastisk mulighed for mig at få flere kilometer under beltet i MP4-30-raceren, og det vil komme holdet til gode de kommende måneder, hvor jeg arbejder med holdet i Woking (McLarens hovedkvarter i England, red.).

McLaren-raceren med den nye Honda-motor ser . lige som i sidste sæson - ud til at have det svært mod favoritbilerne i feltet. Derfor er Magnussens fokus på at udvikle bilen.

- Selvfølgelig forventer vi ikke at vinde her, men mit fokus er på at sætte bilen op til løb og skubbe vores udvikling fremad.

Grand Prixet i Melbourne køres søndag den 15. marts klokken 6 om morgenen dansk tid.