Sport

Magnussens team tager møgdag med ophøjet ro

Kevin Magnussen nåede kun fire omgange, inden han kørte galt, mens teamkollega Jenson Button var mere end tre sekunder langsommere end de hurtigste på Melbourne-banen ved fredagens træning.

En rigtig ærgerlig dag for McLaren Honda, der dog tog problemerne med ophøjet ro:

- Det var en svær dag, men det havde vi forventet. Ikke desto mindre giver feedbacken fra kørerne og racerne os stor optimisme for fremtiden.

- Vi vidste, at det første løb ville blive tricky, men vi arbejder på at mindske hullet til konkurrenterne. Jeg tror, vi gør fremskridt allerede i morgen, lyder det fra teamets løbschef, Erik Boullier, i en pressemeddelelse.

Undervejs i fredagens anden træning brokkede Jenson Button sig over en smule understyring i raceren. Alligevel var der også optimistiske miner i motorafdelingen hos det engelske team:

- Det har været en lovende dag. Vi opdagede en mindre systemfejl i slutningen af første træning, men det var en mindre fejl, som blev ordnet inden den anden træning.

- Kevins (Magnussen red.) ulykke var uheldig, men vi ved, at han får en bedre dag i morgen, udtaler Honda-chefen Yasuhisa Arai.

Lørdag er der igen to træningsmuligheder for at teste racer og den australske bane, inden kørerne senere på dagen tager fat på kvalifikationen til søndagens race.

Tidsoversigt for Formel 1-grand prixet Melbourne:

Tidsforskellen til Australien betyder, at man skal tidligt op for at følge Kevin Magnussen i Formel 1. Her er en tidsoversigt, så I kan stille vækkeuret.

- Fredag 13. marts

02.30: Kevin Magnussen har sin første træning på Albert Park-banen

06.30: Anden træning for danskeren

- Lørdag 14. marts

04.00: Tredje og sidste træning

07.00: Kvalifikation. Her skal Kevin Magnussen kæmpe om sin startposition ved søndagens grandprix

- Søndag 15. marts

06.00: Løbet i Melbourne bliver skudt i gang, og dermed begynder årets Formel 1-sæson