Sport

Alvorligt kvæstet: Lindberg på intensiv efter sammenstød

HSV Hamburg indtager lige nu en skuffende 7. plads i den tyske Bundesliga.

Onsdag aften fik nordtyskerne endnu en streg i regningen, da holdets topscorer, danske Hans Lindberg, måtte en tur på hospitalet i Berlin efter et slemt sammenstød med Füchse Berlins tyske landsholdskeeper Silvio Heinevetter.

Ifølge Bild er den danske landsholdsfløj blevet behandlet intensivt for alvorlige indre kvæstelser.

Uheldet skete i et kontraangreb kort før pausen, hvor Lindberg kastede sig ind over stregen og ramte sammen med Heinevetter. Efterfølgende faldt danskeren helt sammen omkring det ene mål og blev omgående kørt på et hospital i den tyske hovedstad.

Den tyske avis skriver, at Lindberg klagede over åndedrætsbesvær, og at han faldt sammen, efter at han blev hjulpet fra banen. Kollisionen skulle have resulteret i en skade på nyrerne, skriver avisen videre.

Efter Lindbergs exit kunne Hamburg endnu engang indkassere et skuffende nederlag. Hjemmeholdet fra Berlin vandt kampen 28-25 og sender Hamburg i alvorlig fare for ikke at kvalificere sig til europæisk håndbold i næste sæson. Med sejren kom Füchse Berlin samtidig op ved siden af Hamburg med 28 point - endda med en kamp til gode.

Hans Lindbergs sammenstød med Silvio Heinevetter kan ses hos det tyske medie Sport 1.