Sport

Klavs Bruun efter comeback på banen: Drømmer ikke om flere kampe

Skader tvang den 41-årige håndboldtræner Klavs Bruun Jørgensen tilbage på banen, da Team Tvis Holstebro lørdag tabte den første EHF Cup-kvartfinale på udebane mod slovenske Gorenje Velenje med 27-28.

Den tidligere landsholdsspiller er glad for, at der er bedringer blandt de skadede spillere, så yderligere indhop ikke bliver nødvendige.

- Lad mig bare sige det sådan, at jeg satser kraftigt på, at Simon Birkefeldt bliver klar meget hurtigt. Meldingerne fra ham går på, at han allerede har det en del bedre, efter at han blev ramt i hovedet mod KIF, siger Klavs Bruun Jørgensen til klubbens hjemmeside.

Lige som Klavs Bruun Jørgensen spiller Simon Birkefeldt højreback.

Klavs Bruun Jørgensen var i sin storhedstid især kendt for sit underhåndsskud, og den specialitet blev også vist frem lørdag aften, da han otte minutter inde i anden halvleg bragte Tvis foran 20-18 med et underhånds-missil.

Det blev trænerens eneste scoring i kampen.

Tvis endte med at tabe kampen på trods at have været foran med fem mål midt i anden halvleg. Derfor ærgrer det smalle nederlag Klavs Bruun Jørgensen.

- På forhånd ville det have været et drømmeresultat, men når vi fører 24-19 med et kvarter igen, så ærgrer vi os selvfølgelig noget over, at vi trods alt ikke fik et bedre resultatet ud af det, siger han.  Tvis Holstebro måtte også undvære højrefløjen Patrick Wiesmach.

- Sammenholdt med vores øvrige skader sætter det selvfølgelig sit præg på kampen. Det bliver også en afvejning af, hvor meget vi skal bruge de forskellige spillere, for vi har jo også et ligaslutspil at tage hensyn til, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Tvis spiller returkamp mod slovenerne på søndag. I mellemtiden spiller holdet ude mod Århus Håndbold i slutspillet.