DHF-fyring kom bag på Pytlick: Nu fortæller han historien

Se 'Kontra' på TV 2 PLAY.

Efter et skuffende EM tilbage i december måned blev Jan Pytlick fyret som landstræner for de danske håndboldkvinder.

På et pressemøde kom træneren efterfølgende med nogle stikpiller i retning af Dansk Håndbold Forbund, hvor han blandt andet sagde, at han følte sig korsfæstet og stille og roligt forblødte.

Siden har han ikke fortalt mere om fyringen, men i onsdag aftens udgave af håndboldmagasinet Kontra på TV 2 SPORT åbner han op og fortæller sin version.

- Jeg synes ikke, jeg havde et billede af, at jeg skulle fyres. Jeg kommer til et evalueringsmøde med Ulrik Wilbek og Carsten Grønmann (hhv. sportschef og næstformand i DHF, red.) i Silkeborg i dagene mellem jul og nytår. Det var et specielt evalueringsmøde, men jeg havde ikke noget billede af, at jeg skulle fyres, siger Jan Pytlick til TV 2 SPORT.

Det stod dog hurtigt klart for Jan Pytlick, hvad der ventede ham efterfølgende - blot timer efter mødet.

- Jeg bliver reelt fyret samme aften, fordi Morten Stig (Christensen, generalsekretær i DHF, red.) skriver til mig i forlængelse af det møde, der var, at han gerne vil have, jeg møder ind til et møde i Nyborg næste dag.

- Så var jeg jo godt klar over, at jeg var fyret.

TV 2 SPORT har besøgt Jan Pytlick i Makedonien, hvor han efterfølgende er blevet ansat i storklubben Vardar Skopjes tekniske ledelse.

I Kontra klokken 21:25 på TV 2 SPORT onsdag aften kan du høre meget mere om Jan Pytlicks fyring som dansk kvindelandstræner.