Sport

Pytlick beroliger: Jeg er kommet ned fra korset

Vi har besøgt Jan Pytlick i Makedonien - se det hele i 'Kontra' i aften kl. 21.25 på TV 2 SPORT.

- Morten Stig (generalsekretær i DHF, red.) er på ferie. DHF har ikke andet at sige, end at vi håber, Jan Pytlick kommer ned fra korset inden påske. Det sagde DHF’s pressechef, Finn Tage Jensen, til TV 2 SPORT kort før nytår.

Reaktionen kom, efter Jan Pytlick på et pressemøde, efter sin fyring, kom med nogle stikpiller i retning af Dansk Håndbold Forbund, hvor han blandt andet sagde, at han følte sig korsfæstet og stille og roligt forblødte.

Siden har Jan Pytlick ikke fortalt mere om fyringen eller kommenteret på situation. Nu har TV 2 SPORT dog besøgt den tidligere landstræner i Makedonien, og her kan han berolige alle nervøse sjæle.

- Vi har lige overstået Påske, og jeg er kommet ned af korset, siger Jan Pytlick grinende og uddyber.

- Jeg kender jo pressechefen (Finn Tage Jensen, red.) rigtig godt, og et eller andet sted så grinte jeg af det. Det var egentlig meget sjovt sagt, men det var måske lidt dumt lige i den sammenhæng.

Vil du høre Jan Pytlick uddybe, så se klippet over artiklen og 'Kontra' i aften klokken 21:25 på TV 2 SPORT. Her kan du høre meget mere om Jan Pytlicks fyring som dansk kvindelandstræner.