Sport

Mikkel Hansen: Jeg har også mobbet

Mikkel Hansen har gjort sig skyldig i at mobbe andre mennesker.

Den danske håndboldstjerne gør sig ikke bedre end han er. Også han er i faldet i gryden, hvor et andet menneske er blevet genstand for grin og hån. Uden at Mikkel Hansen greb ind.

Det er de situationer, hvor børn mobber børn, at Mikkel Hansen nu vil til livs. Derfor har han skabt sin egen forening ”MH24 – Foreningen Mikkel mod Mobning”, som skal rejse penge til projekter, der skal forebygge mobning af børn.

”Jeg har selv lige som alle andre været i situationer, hvor man er kommet til at stikke til nogle andre og hvor man ikke har været bevidst om, hvor meget det har ramt et andet menneske”, erkender Mikkel Hansen.

Paris er fremdeles hans base, men han vil fra den franske hovedstad passioneret arbejde med sit projekt hjemme i Danmark.  Han kommer i spidsen for den bestyrelse, som han selv har sammensat og hvor folk ulønnet skal arbejde med at skaffe penge til foreningen.

”Jeg vil være ærlig og erkende, at jeg også har mobbet mennesker – uden at være klar over det. Nu vil jeg prøve at forklare unge mennesker, hvad det gør ved mennesker, når man behandler andre mindre godt”, siger Mikkel Hansen.

Se og hør Mikkel Hansen udbyde tankerne bag sit projekt i Håndboldmagasinet Kontra i aften klokken 21.25 på TV 2 SPORT.