Sport

Afsløring: Falster henter superstjerne

Storsatsende Nykøbing Falster Håndbold (NFH) fortsætter med at shoppe fra den øverste hylde i international damehåndbold. 

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger præsenterer klubben, der allerede har kontrakt med de danske landsholdsprofiler Kristina Kristiansen og Mette Gravholt for den kommende sæson, i nærmeste fremtid en af verdens bedste målvogtere - nemlig brasilianske Barbara Arenhart.

Arenhart er førstevalget i målet på det brasilianske landshold, der med danske Morten Soubak som træner for to år siden vandt VM-guld for første gang nogensinde. Ved samme turnering kom Arenhart på All Star-holdet som VM's bedste keeper. 

Den 28-årige målvogter spillede i den forgangne sæson i rumænske Baia Mare, men er for nylig blevet løst fra sin kontrakt, og det åbnede muligheden for at flytte til Falster.

Ingen i NFH har i dag ville kommentere TV 2 SPORT's oplysninger om klubskiftet, og det er ikke lykkedes at komme i kontakt med Barbara Arenhart selv. 

NFH rykkede oprindeligt ud af håndboldligaen i sidste sæson, men da Skive efterfølgende trak sit damehold fra ligaen, fik Falster-holdet tilbudt den ledige plads - i øvrigt for andet år i træk, da klubben sæsonen inden var blevet reddet i ligaen af Vejen EH's konkurs.

Til den kommende sæson har NFH oprustet markant, og under den tidligere mangeårige Team Tvis Holstebro-træner Niels Agesen ligner klubben en seriøs bejler til en af de seks pladser i slutspillet i Boxer Dameligaen.