Sport

Landin: Fik klump i halsen af debutanttalen til lillebror

Landsholdet blev en Landin rigere, da Danmark onsdag aften spillede EM-kvalifikationskamp mod Litauen. Lillebror Magnus Landin stemplede ind med en forrygende debut på venstrefløj. 

- Det var en fantastisk følelse. Super fedt. Altså noget, man ikke rigtigt har prøvet før. Ja, dejligt, siger Magnus Landin til TV 2 SPORT.

- De holdkammerater man står ved siden af, det er jo nogen, der spiller i Kiel og Barcelona og de helt store klubber, så det er jo sindssyg fedt.

Debutanten stod for fire scoringer, blandt andet via en lang aflevering fra storebror og landsholdsmålmand Niklas Landin, der efterfølgende skulle holde debutanttale i hvervet som anfører.

- Det var fantastisk. Det var en rigtig stor oplevelse. Det var da også noget, jeg kunne mærke på min lille debutanttale efter kampen, at der lige sad en ekstra klump i halsen, da jeg skulle tale til ham, siger Niklas Landin til TV 2 SPORT, inden han afslørede, hvad han sagde til lillebroren:

- Jeg sagde selvfølgelig, at det var fantastisk, og det var noget, jeg havde drømt om længe, og så lykkedes det endeligt. Og så, at han spillede som om, at han havde prøvet det før. Det var selvfølgelig ekstra fedt for ham, siger Niklas Landin.

- Er det noget, I har talt om hjemme i drengeværelset?

- Faktisk ikke. Jeg tror, at jeg har nævnt det et par gange, at jeg glæder mig til, at han kommer med A-holdet. Men så tror jeg bare, at han har rystet på hovedet af mig og gået sin vej. Det tror jeg ikke, at han helt rigtig har troet på før slutningen af den her sæson, hvor det faktisk er gået rigtig godt for ham. Men jeg tror igen ikke, at han havde drømt om, at det allerede skulle være i den her sæson, siger Niklas Landin.

- Det var super fedt, når man kigger ind i målet og så står en bror der. Det er jo sindssygt fedt. Det er jo en drøm for os begge to, så det var fantastisk, siger Magnus Landin.

De to Landin-brødre slægter da også hinanden rigtig godt på. Ligeså ydmyg som storebror Niklas er, ligeså ydmygt begynder Magnus Landin sin A-landsholdskarriere.

- Jeg synes, det gik rigtig godt. Så jeg er rigtig tilfreds med i dag, siger Magnus Landin.

Litauen-Danmark 25-31

Pausestilling: 13-18 Litauen: Jonas Truchanovicius 6, Gintaras Cibulskis 4, Skirmantas Pleta 4, Mindaugas Dumcius 3, Karolis Stropus 2, Benas Petreikis 2, Gintas Adamkevicius 2, Vaidas Trainavicius 1, Vaidotas Grosas 1. Danmark: Jesper Nøddesbo 6, Henrik Toft Hansen 5, Magnus Landin Jacobsen 4, Patrick Larsen 4, Johan Hansen 3, Mads Christiansen 2, Mads Mensah Larsen 2, Casper U. Mortensen 2, Nikolaj Markussen 1, Nikolaj Ø. Nielsen 1, Henrik Møllgaard 1. Udvisninger: Litauen 4, Danmark 3. Tilskuere: 1.400.