Chris Juul: Det dufter af succes

Christopher Juul-Jensen (Tinkoff-Saxo) blev delt nummer to på fredagens enkeltstart, men danskeren kan glæde sig over, at han overtager førertrøjen fra Lars Bak (Lotto Soudal) inden lørdagens sjette og afgørende etape i Post Danmark Rundt. 

I mål kom Christopher Juul-Jensen ind i tiden 16 minutter rent. Det synes at være nok til at overtage førertrøjen, og det blev det da også endegyldigt, da en uheldig Lars Bak punkterede kort før mål. 

Lars Bak måtte skifte cykel og kom i mål i tiden 16.57 minutter. Dermed ligner danskeren en kommende vinder af etapeløbet, og var han da også selv hurtig til at erkende efter etapen, da TV 2 SPORT fangede ham.

- Det dufter af sejr, kom det fra Christopher Juul-Jensen.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg kan tage den gule trøje på nu. Det er første gang jeg prøver det, så jeg kommer nok til at sove godt, men med en masse sommerfugle i maven.

Samtidig var Christopher Juul-Jensen ikke sen til at rose, det arbejde hans hold har gjort for ham i løbet.

- Jeg er meget rolig ved, at jeg har en meget kompetent stab omkring mig og et stærkt hold, som sagtens kan passe på mig i morgen på sidste etape, lød det fra Christopher Juul-Jensen.

Mads Würtz vandt torsdagens enkeltstart.