Sport

Grigel-balladen aftalt i kulissen: Sådan var forløbet

Det var aftalt spil, at landsholdsplaymakeren Lotte Grigel ikke stillede op til lørdagskampen for sin klub Team Esbjerg.

Det fortæller klubbens sportschef Thomas Hylle til TV 2 SPORT.

Efter torsdagens kamp mod HC Odense var Grigel så utilfreds, at en samtale med sportschefen udløste et afbud til lørdagens udekamp mod Team Tvis Holstebro.

- Efter kampen torsdag var Lotte egentlig lidt utilfreds i det hele taget omkring situationen, og det har jeg så en snak med hende om fredag, siger Thomas Hylle.

- Og vi bliver så enige om, at Lotte ikke spiller kampen lørdag, fordi det var det, der passede bedst i situationen.

Uden at gå i detaljer afslører sportschefen, at Grigel i øjeblikket ikke er tilfreds med sin situation i klubben, hvor hun har tilbragt en del tid på bænken.

- Lotte følte sig egentlig ikke tilpas, og det er vi nødt til lige at få en snak om alle sammen.

Men snakken må vente lidt.

Fra i dag og en uges tid frem skal Lotte Grigel nemlig være samlet med landsholdet, og det vil Team Esbjerg lade hende fokusere 100 procent på.

Derfor bliver konflikten ikke løst med det samme.

- Lige nu er Lotte jo med landsholdet, og det, synes vi egentligt, er vigtigt, siger Thomas Hylle.

- Og så snakker vi, når hun kommer tilbage.

Om balladen får konsekvenser for Lotte Grigel, vil sportschefen ikke sige noget om på nuværende tidspunkt.

- Udgangspunktet er jo, at Lotte nu er med landsholdet, og når hun så vender tilbage, så har vi en snak, og så må vi se, hvordan situationen er til den tid.

TV 2 SPORT har forsøgt at få en kommentar fra Lotte Grigel selv, men uden held. TV 2 SPORT har været i kontakt med træner i Team Esbjerg, Lars Frederiksen, men han ønsker ikke at kommentere sagen.