Sport

Lotte Grigel hyrer konfliktløser

Lotte Grigel har hentet hjælp udefra i den verserende sag mellem hende og Team Esbjerg.

En af Danmarks mest benyttede håndboldagenter, Christian Henriksen fra CHJ Management, er hentet ind og vil sidde ved Lotte Grigels side, når hun tirsdag aften mødes med ledelsen i Team Esbjerg.

- Jeg blev i sidste uge kontaktet af Lotte Grigel, der ønsker at jeg skal være med til at løse konflikten, bekræfter Christian Henriksen overfor TV 2 SPORT.

Mødet i Esbjerg i aften bliver første dialog mellem Lotte Grigel og Team Esbjerg, siden landsholdsspilleren i forrige uge udeblev fra sit holds træning og kamp efter uoverensstemmelser med træner Lars Frederiksen. I dagene efter tog hun fra landsholdslejren kontakt til Christian Henriksen, der ellers primært beskæftiger sig med herrehåndbold.

Christian Henriksen har ikke tidligere har været Lottes rådgiver, og det er heller ikke planen, at han skal være det fremover. Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er han blot hyret til at være hendes bisidder i denne tilspidsede sag,.

Team Esbjerg spiller igen på torsdag mod Nykøbing Falster, men klubben meldte mandag ud, at Lotte Grigel har fået fri i resten af ugen og uanset tirsdagens forhandlinger således ikke spiller på torsdag.