Sport

To ugers håndboldkonflikt: Alt om Lotte Grigel-sagen

I onsdagens udgave af KONTRA blev det diskuteret, hvordan forholdet mellem spiller og træner kan komme så langt ud, at spilleren nægter at møde op. Se eller gense det på TV  2 PLAY.

Håndboldspilleren Lotte Grigel har været det helt store emne i sportens verden i de sidste 14 dage.

Den 24- årige landsholdsspiller har spillet i Team Esbjerg hele sin karriere og er i sandhed et håndbold-ikon i den vestjyske by. Men i forrige weekend nægtede hun pludselig at gå på banen for sin klub.

Sagen vakte straks opsigt – hvordan og ikke mindst hvorfor vælger en professionel håndboldspiller pludselig at nægte at spille for den klub, hun har været i siden hun startede sin håndboldkarriere?

Herretræneren Erik Veje Rasmussen er gæst i onsdagens udgave af Kontra på TV 2 SPORT, og han har et bud på, hvordan den slags sager pludselig kan vokse sig store. Han sammenligner det med forholdet mellem en mor og en teenagedatter. Hør, hvad han mener med det i klippet herunder.

For at du kan være godt klædt på til aftenens udgave af håndboldmagasinet, giver vi dig her det fulde overblik over hele sagen om Lotte Grigel og Team Esbjerg.

T2Toolbox embed