Afsløring: Her er Lotte Grigels nye klub

Lotte Grigel fortsætter håndboldkarrieren i Rusland.

Ifølge TV 2 SPORT’s oplysninger bliver landsholdsspilleren i denne uge præsenteret i den russiske mesterklub Rostov-DON.

I en længere periode har spillet om Lotte Grigels håndboldfremtid været i gang. Tyske og franske klubber har vist interesse, men det bliver den danske træner Jan Leslie, der i sin russiske klub får glæde af hendes kvaliteter.

- Jeg har ikke nogen kommentarer, siger Jan Leslie til TV 2 SPORT.

På torsdag er det en måned siden, at Lotte Grigel forlod sine holdkammerater efter en pokalkamp og efterfølgende lod forstå, at hun ikke længere ønskede at spille for Team Esbjerg under træner Lars Frederiksens ledelse.

Siden gav klubben den utilfredse spiller lov til at rejse omgĂĄende. Kravet var dog, at hun fandt sig en udenlandsk klub, og at den nye arbejdsgiver betalte en overgangssum, hvilket Rostov-DON har gjort. Det er ikke kommet frem, hvad den russiske klub nøjagtig har betalt. 

Karantæneperioden for et skifte midt i en sæson er kun på 10 dage, og således kan Lotte Grigel straks tørne ud for Rostov-DON.

Det vil formentlig glæde landstræner Klavs Bruun Jørgensen. Grigel har på grund af balladen ikke spillet håndbold i 16 dage – seneste optræden var med landsholdet i Portugal. Nu får landsholdsspilleren den vitale træning frem mod VM i december.

Hermed er et 16 år langt kærlighedsforhold mellem Team Esbjerg og bysbarnet Lotte Grigel definitivt slut.

Det har endnu ikke været muligt at træffe Lotte Grigel for en kommentar.

T2Toolbox embed