Sport

Team Esbjerg bekræfter snarligt Grigel-skifte

Håndboldklubben Team Esbjerg er i forhandlinger med den russiske klub Rostov-Don om den danske landsholdsspiller Lotte Grigel.

Det bekræfter Team Esbjergs bestyrelsesformand Bjarne Pedersen nu over for JydskeVestkysten, efter TV 2 SPORT tidligere tirsdag kunne afsløre, at Esbjerg-ikonet Grigel i denne uge bliver præsenteret i den russiske klub. 

- Vi har sendt vores papirer af sted, så nu venter vi egentlig bare på en underskrift fra Rostov-DON. Jeg håber, at det ender her, så Lotte kan komme til at spille igen, siger Bjarne Pedersen til JV.dk.

Ifølge TV 2 SPORT’s oplysninger har Rostov-Don betalt den overgangssum for Lotte Grigel, som Team Esbjerg krævede for at lade hende skifte til en udenlandsk klub. 

Dermed kan Lotte Grigel meget snart være tilbage på håndboldbanen efter snart en måneds ballade med barndomsklubben Team Esbjerg. 

På torsdag er det nøjagtig en måned siden, at Lotte Grigel forlod sine holdkammerater efter en pokalkamp og efterfølgende lod forstå, at hun ikke længere ville spille for Team Esbjerg på grund af samarbejdsproblemer med cheftræner Lars Frederiksen.

Siden gav klubben den utilfredse spiller lov til at rejse - hvis hun fandt sig en udenlandsk klub, og Team Esbjerg fik en overgangssum. 

Karantæneperioden for et skifte midt i en sæson er kun på 10 dage, og Lotte Grigel kan spille for sin nye klub med det samme - også i Champions League, hvor Grigel ikke er spærret, selv om hun tidligere på sæsonen spillede kvalifikation til Champions League for Team Esbjerg. 

T2Toolbox embed