Fodbold

DBU holder pressemøde

Landstræner Åge Hareide udtog torsdag middag sin trup til træningsturneringen Kirin Cup i Japan.

Den består primært af kendte navne, men også af nye ansigter i forhold til nordmandens første landsholdsudtagelse.

Der er således comeback på landsholdet til Mike Jensen, Lasse Nielsen, Peter Ankersen og Viktor Fischer.

Landstræneren har valgt at se bort fra Jonas Knudsen, der er skadet og Daniel Wass, der er slidt og har problemer med knæet.

I livebloggen herunder kan du se hele truppen.

Inden afrejsen til Japan er landsholdet samlet i Helsingør, hvor de fleste spillere fra udlandet træner med for at holde sig i gang. Her vil Nicklas Bendtner, Nicolai Boilesen, Stephan Andersen, Andreas Bjelland og Simon Busk Poulsen også træne med, selv om de ikke rejser med til Japan. Der er træninger den 23., 24., 26. og 27. maj.

Det var alt for pressemødet i DBU, hvor landstræner Åge Hareide satte navne på sin trup til Kirin Cup i Japan.

Åge Hareide bliver spurgt mere ind til Nicklas Bendtner. Han vil kun tilføje, at samtlige spillere, der har været ude med skader eller sat uden for truppen, skal tilbage på et klubhold og præstere for at være i betragtning til landsholdet.

Her får I også lige landsholdstruppen med klubber.

Åge Hareide bliver spugt, hvem der har været den bedste spiller i Superligaen i denne sæson. Til det svarer landstræneren Thomas Delaney fra FCK. Han har leveret på meget, meget højt niveau og internationalt niveau. Landstræneren er dog bekymret i forhold til et evt. klubskifte for Thomas Delaney. Han håber, at han vælger en ny klub med omhu, såfremt han skifter.

Inden Åge Hareide udtog sin trup, var U21-landstræner Niels Frederiksen på talerstolen og satte navne på sin trup, der tager til Sydkorea som et led i forberedelserne til OL.

Åge Hareide bliver spurgt, om han ved, om Daniel Agger spiller i næste sæson.

 

- Jeg ved lige så lidt som dig, svarer landstræneren på Flemming Tofts spørgsmål.

Åge Hareides trup til Kirin Cup

Her er Åge Hareides landsholdstrup, der rejser til Japan for at spille Kirin Cup. Der er comeback til Mike Jensen, Lasse Nielsen, Peter Ankersen og Viktor Fischer.

 

Frederik Rønnow
Jonas Lössl
Kasper Schmeichel
Andreas Christensen
Daniel Agger
Henrik Dalsgaard
Jannik Vestergaard
Lasse Nielsen
Peter Ankersen
Riza Durmisi
Simon Kjær
Christian Eriksen
Lasse Schöne
Lasse Vibe
Mike Jensen
Nicolaj Thomsen
Pierre Emile Højbjerg
Thomas Delaney
William Kvist Jørgensen
Martin C. Braithwaite
Nicolai Jørgensen
Viktor Fischer
Yussuf Yurary Poulsen

Åge Hareide afslører lige nu sin trup til Kirin Cup. Navne er på vej. Som optakt til turneringen i Japan har fem spillere fået lov til at træne med landsholdet.

Velkommen til DBU's pressemøde direkte fra Brøndby. Landstræner Åge Hareide indledte med at tale om de foregående kampe mod Island og Skotland. Nu taler ham om de kommende kampe ved Kirin Cup i Japan.