Fodbold

Sådan sagde Daniel Agger farvel

Torsdag klokken 11.30 kommer svaret på, om fodboldspilleren Daniel Agger fortsætter karrieren, eller om han stopper med at spille.

Det meddeler landsholdets anfører i en pressemeddelelse, hvor han inviterer til pressemøde.

- Efter den sidste kamp i Superligaen fortalte jeg, at jeg i løbet af et par uger ville beslutte mig for, om jeg ville fortsætte med at spille fodbold.

- Jeg har nu haft mulighed for at tænke det hele igennem og er nået frem til en beslutning, skriver Daniel Agger.

Tak for denne gang

Daniel Agger har nu afsluttet pressemødet og er i gang med at blive interviewet af pressen. Derfor lukker vi ned nu. Følg med på sport.tv2.dk resten af dagen, hvor vi vil dække Daniel Aggers karrierestop tæt.

Der er lige nu masser af spørgsmål fra de fremmødte.

- Der var mange spændende udfordringer, som jeg valgte at sige nej til. Men det var også, fordi jeg havde det godt, hvor jeg var. Jeg er dog typen, som godt ved, at græsset ikke altid er grønnere på den anden side.

- Jeg har været heldig som fodboldspiller at nå rigtig meget.

- Både Morten Olsen og Åge Hareide har sagt, at jeg skulle fortsætte. Og det har jeg været glad for at høre. Åge sagde, at jeg stadig havde meget at bidrage med. Det er også en af grundene til, det var svært.

- Det er noget, jeg har tænkt over lang tid. Men det er på tide at stoppe, når det ikke er godt nok.

- Acceptabelt er ikke godt nok for mig. Det skal være på et højere niveau. Derfor føler jeg, det er bedre at stoppe nu.

Daniel Agger stopper karrieren

- Jeg er kommet til den konklusion, at jeg trækker stikket.

Det bliver svært det her, siger Daniel Agger.

Nu kommer Daniel Agger på.

På den anden side kan der også tolkes på, at Daniel Agger har valgt Rosenhøj som stedet, hvor pressemødet skal afholdes. Det var her, han i sin tid startede sin karriere. Derfor ville fuldende en cirkel, hvis det også var her, han stopper karrieren.

Det er især Fenerbahce, som landsholdsanføreren har været rygtet kraftigt til. Dermed ville han blive kollega med Simon Kjær, som han også er på landsholdet.

Mulighederne

Hans kontrakt med Brøndby udløber 30. juni, og derfor vil pressemødet enten handle om et klubskifte eller et karrierestop.

Daniel Agger-pressemøde

Velkommen til Daniel Aggers pressemøde, hvor han vil fortælle, hvad han skal lave i fremtiden.