Liveblog: Polen - Danmark

Det danske fodboldlandshold var rejst til Warszawa for at hente point, men det endte i stedet med et nederlag på 2-3 til Polen.

Genoplev kampen i tekst herunder eller læs et fyldigt referat af kampen her.

Danmarks næste kamp i VM-kvalifikationen er på tirsdag, når Montenegro kommer på besøg i Telia Parken.

Polen - Danmark 3-2 (2-0)

20' Robert Lewandowski 1-0

36' Robert Lewandowski 2-0 (straffe)

48' Robert Lewandowski 3-0

49' Kamil Glik 3-1 (selvmål)

69' Yussuf Poulsen 3-2

Kasper Lorentzen

Fortjent polsk sejr. Vi manglede mange ting for at spille op med det polske landshold. Vi havde en heldig mulighed for at komme tilbage til et ufortjent uafgjort resultat, Men skabte ikke det store røre til sidst. Ærgerligt resultat, men samtidig et svært sted for de fleste hold at spille.

SLUT

Tak for i aften

Hermed lukker livebloggen ned. Tak fordi I fulgte med. Vi er tilbage på tirsdag, når Danmark skal rejse sig mod Montenegro.

SLUT

Danmark taber 2-3 til Polen

Ja, det gør den. Danmark taber i Warszawa. Robert Lewandowski laver hattrick og har nu scoret fire mål i to kampe i VM-kvalifikationen.

90'+3

Simon Kjær laver frispark

Det ser ud til, at kampen slutter her.

90'

Spørgsmål

Robin H:

Tror du vi havde haft flere mål hvis sheriffen af Nottingham havde været med?

Svar:

Næppe. Det er ikke mange indlæg, det danske hold er kommet frem til her til aften.

90'

Skidt afslutning af Højbjerg

En løs bold lander foran Southampton-spilleren, men han rammer den helt skævt. Sløjt - og en forkert beslutning af Højbjerg. Bolden ryger ud til målspark.

90'

Tre minutters tillægstid

Den italienske dommer Rocchi har fundet tre minutter. Nu skal Danmark forsøge at etablere et tungere pres.

89'

Jakub Blaszczykowski ud - Slawomir Peszko ind

Den polske landstræner, Adam Nawalka, foretager sin tredje og sidste indskiftning.

88'

Christian Eriksen mister bolden

Simon Kjær laver en flad aflevering op gennem midten. Det må nærmest være første gang i dag. Christian Eriksen modtager den, men han har svært ved at holde bolden under kontrol.

86'

Simon Kjær bremser farligt polsk opspil

Polen slipper igennem i højre side, men lidt heldigt får Simon Kjær clearet bolden ud af feltet og sat et dansk angreb i gang. Danmark har også skiftet ud. Jannik Vestergaard er gået ud og Thomas Delaney er kommet ind.

79'

Danmark presser på for udligning

Det er et dansk hold, der virkelig jagter udligningen. Alt andet vil selvfølgelig også være forkert. Polen er presset længere tilbage på banen. Sisto er kommet ind med fin fart, og Yussuf Poulsen har skabt nogle problemer for de polske forsvarsspillere.

75'

Viktor Fischer ud - Pione Sisto ind

Så kommer Sisto ind. Fischer forlader banen. Også Polen har skiftet. Grosicki er gået ud, og Maciej Rybus er kommet ind.

Kasper Lorentzen

Vi får fyldt feltet op og Yussuf gør det han skal og det han er sat ind for, være der på indlæg og score mål. Han har energi, som vi har manglet i 1. halvleg og gåpåmod. Nu skal vi udnytte det her polske nedbrud.

69'

Poulsen reducerer for Danmark

MÅÅÅL! Ankersen står foran det polske felt i højre side. Varmer bolden lidt, går lidt tilbage i banen og sender så bolden ind i feltet. Her får Yussuf Poulsen skovlet bolden til sig, og til sidst sender han bolden forbi Fabianski.

Kasper Lorentzen

2. halvleg har vist sig som de oftest kan gøre, at blive lidt indianerfodbold. Det er en mulighed for at danskerne ”nemmere” kan komme forbi det ellers så godt organiserede polske forsvar. Men omvendt kan det også betyde at vi får ørerne i maskinen.

64'

Dagens tilskuertal: 56.811

Der er plads til 56.826 på det polske nationalstadion, så der er meget tæt på helt udsolgt!

63'

Durmisi går med i venstre side og slår et fladt indlæg, men ingen danskere er nået helt med frem i feltet.

Spørgsmål

Peter:

Jeg synes der skal en ny midtbanespiller ind. Det fungerer ikke med Højbjerg og Kvist. Kvist har været helt anonym og har heller ikke beskyttet bagkæden så godt. Højbjerg har ikke sat noget præg offensivt.

Svar:

En mulighed kunne sagtens være Delaney, som er mere boks til boks spiller, og som også kan true i feltet og fylde det noget mere ud, så vi kan blive en større trussel på indlæg.

Udover det så har midtbanen tabt for mange dueller, og Eriksen er alt for lidt med i de afgørende faser.

/ Kasper Lorentzen