Fodbold

Liveblog: Danmark - Montenegro

Det danske fodboldlandshold havde muligheden for at revanchere nederlaget i Polen mod verdens nummer 105, Montenegro, men Åge Hareides udvalgte skuffede fælt og tabte hjemme i Parken med 0-1.

Herunder kan du læse, hvordan det gik til.

Danmark - Montenegro 0-1 (0-1)

32' 0-1 Fatos Beciraj (assist: Stevan Jovetic)

SLUT

Tak for i aften

Hermed lukker livebloggen ned for i aften. Tak fordi I fulgte med. Vi er selvfølgelig tilbage med Danmarks næste VM-kvalifikationskamp. Det er mod Kasakhstan fredag den 11. november.

SLUT

Lewandowski redder Polen mod Armenien

Robert Lewandowski scorer i det femte tillægsminut og sikrer Polen en 2-1-sejr hjemme over Armenien.

Kasper Lorentzen

Fokus på Yussuf Poulsen

Yussuf Poulsen kæmpede og kæmpede. Ikke meget lykkedes, men få ting gjorde til tider. Havde ikke heldet med sig i de afgørende situationer, og sloges utrolig meget med de voksne montenegrinere. Selvfølgelig ikke godkendt efter et nederlag, men plus i bogen for stor fight igennem hele kampen.

Flemming Toft

Total fiasko i Parken. En ren frustrations aften for dansk landsholdsfodbold. Glem alt om VM i Rusland i 2018. Tabt på gulvet efter 0 point på tre dage. Den totale nedtur mod Montenegro - et ganske ordinært dansk hold, intet mindre. Nedturen til at tage og føle på. Det nytter ikke at finde lidt positivt i 2. halvleg. Der står 0 på tavlen. Der står 0 i den danske fodboldsjæl. En del af noget mindre.

SLUT

Danmark taber til Montenegro

Slut i Parken. Danmark taber 0-1 til Montenegro! Montenegrinske spillere stormer ind på banen i vild jubel. Også de montenegrinske fans har det festligt på den ene endetribune.

90'

Lang bold ind i Montenegros felt. Nicolai Jørgensen header, men bolden ryger over mål. Det dufter af en fuser i Parken.

90'

Danmark presser på i tillægstiden. Står langt oppe på Montenegros halvdel, men gæsterne sparker væk. Sisto rammer akkurat bolden og indkast til Montenegro. Tiden går i Parken.

90'

Vi er gået ind i tillægstiden. Kampens dommer har fundet fire minutter.

87'

Danmark kaster alt frem i jagten på en udligning. Yussuf Poulsen var tæt på en chance for få minutter siden, men han skød i sidenettet. Schmeichel står højt på egen halvdel og sparker langt, men Bozovic griber ind på den løse bold i feltet. Danmark tilbage på bolden. Eriksen sender den, og Cornelius header. Den rammer oversiden af overliggeren og hopper over mål. En montenegrinsk spiller har været i græsset, men Danmark spillede videre. Nu overfuser de montenegrinske spillere Peter Ankersen.

Kasper Lorentzen

Fokus på Yussuf Poulsen

Efter Cornelius har dannet par med Yussuf Poulsen, vinder Danmark flere dueller og kommer til nogle få muligheder inde i feltet. Nu også Nicolai Jørgensen. Nu skal de tre lave målene. Yussuf Poulsen knokler og knokler.

82'

Nicolai Jørgensen ind - Mathias "Zanka" Jørgensen ud

Durmisi med et tamt indlæg, der nemt sparkes væk af det montenegrinske forsvar. Danmark får bolden tilbage og nu dansk hjørnespark. Det udnytter Hareide til at skifte ind for tredje og sidste gang. Nicolai Jørgensen kommer ind, og Zanka går ud.

79'

Frispark til Danmark. Eriksen står ved bolden. Den ligger cirka 25 meter fra mål, og han sparker direkte. Bozovic må helt ud til stolpen for at redde. Et okay frispark af Eriksen. Nicolai Jørgensen er på vej på banen.

78'

Sisto kommer frem til en afslutning, men den sidder lige på Bozovic. Det er Eriksen, der finder Celta-spilleren i venstre side efter et par gode ryk forbi et par modstandere.

Spørgsmål

Mike :

Hvem spiller højre midt/wing nu?

Svar:

Det ligner Eriksen, men det er faktisk svært at se. Det skifter lidt imellem 4-4-2 og 4-3-3.

75'

Kæmpe chance til Cornelius

Smukt indlæg fra Thomas Delaney og så stiger Andreas Cornelius til vejrs, men Bozovic får akkurat skubbet hovedstødet fra FCK'eren over overliggeren.

Spørgsmål

Flemming Groth:

Er Danmarks grundlæggende problem ikke at vi årevis ikke har haft en 10'er/spilstyrer og forgæves har forsøgt med Eriksen. Derfor må løsningen være at finde en ny ?!

Svar:

Det er ikke så nemt at finde en 10’er med internationalt niveau. Desværre slår Eriksen ikke igennem kontinuerligt. Han laver enkelte store kampe - og så er der for lange pauser. Som i aftenens 1. halvleg.

/ Flemming Toft

Kasper Lorentzen

Fokus på Yussuf Poulsen

Yussuf Poulsen med i meget. Slås meget og vi får flere indlæg som han dog ikke kommer frem til. Nu får han hjælp fra Cornelius, som kan tage kampen op sammen med ham. God kombination i angrebet.

70'

Andreas Cornelius ind - Viktor Fischer ud

Åge Hareide skifter for anden gang. Sender FCK-spilleren Andreas Cornelius ind i stedet for Fischer. Det er lige ved at give pote efter bare få sekunder. En bold fra Zanka ind i feltet til Cornelius, der header bolden ned i fødderne på Yussuf Poulsen. Han får den skovlet videre til Delaney, der sparker forbi.

68'

Dansk afslutning. Tæt på. Øjeblikket senere bryder Sisto igennem, men indlægget ligger lige i handskerne på Bozovic. Cornelius er på vej på banen.