Tennis

Wozniacki skal fortsætte sejrsstime mod tysker

Caroline Wozniacki spillede sig i kvartfinalen i Luxembourg efter en tæt kamp mod tyske Sabine Lisicki. 

En spiller, der ligger nummer 94 i verden. Det var femte danske sejr over tyskeren ud af syv opgør.   

I denne blog kan i læse hvordan sejren kom i hus. I en kamp, hvor Caroline både måtte tilses af en fysioterepeut, tabte sit første sæt i turneringen og hvor hun til sidst hev to serveesser frem, der afgjorde kampen. 

Caroline Wozniacki - Sabine Lisicki: 3-6, 6-2, 6-3

 

Spørgsmål

Kenneth:

Hvem skal Caroline møde?

Svar:

Caroline møder i kvartfinalen Monica Niculescu, som er nummer 51 i verden. Hun er fra Rumænien, og Caroline Wozniacki har mødt hende 7 gange tidligere og danskeren har vundet samtlige opgør.

Kommentar

Kaj:

Super sejt Caroline

Jeg takker af fra livebloggen nu. Tak for jeres indput og jeres spørgsmål, har desværre ikke nået at svare alle. Men håber i trods alt har fået noget ud af livebloggen. Vi er naturligvis tilbage, når den danske tennisdarling er klar til at gå på banen i kvartfinalen. Tak for nu. 

To timer og fire minutters tennis skulle der til. Nu er det helt store spørgsmål, hvordan fysikken har det. Caroline blev jo tilset af en fysioterepeut under kampen, og det er sidst på sæsonen. Caroline har spillet enormt mange kampe, uden megem pause. Nu får vi at se om henedes fysik kan holde til det. 

Kommentar

Lisbet:

Alletiders, super, en god test Well done

Kommentar

john joergensen:

juhuuuuuuuuuuuuuu super carolina

Fornem dansk sejr

Det er en virkelig imponerende dansk sejr. Godt nok gik Caroline ind til kampen som favorit, men hun var virklelig presset af Lisicki. Det er imponerende hvordan hun formår at vende kampen. Hun holder hovedet koldt, og er tro mod sit koncept. Hun spiller sig stille og roligt ind i kampen, og lader sig ikke påvirke af det meget aggressive spil fra Lisicki. En god dansk sejr, som nu kan se frem til en kvartfinale mod Monica Niculescu. En kamp, hvor Caroline igen er favorit. 

6-3

Dansk sejr

CAROLINE VINDER! Lisicki laver en for bred bold, og det giver en dansk plads i kvartfinalen. 

Kommentar

Lisbet:

Come on Caroline serve it out,det er ikke det bedste hun ved

40-15

En tam andenserv fra Caroline, og Lisicki udnytter det

40-0

Og et servees mere - det må man sige er klasse! 

30-0

Så kom der et dansk servees - skønt tidspunkt for det første danske es

15-0

Så er det nu kampen gerne skal afgøres. Caroline server for kampen. Hvis hun vinder, så venter Monica Niculescu, som er nummer 51 i verden. Hun er fra Rumænien, og Caroline Wozniacki har mødt hende 7 gange tidligere og danskeren har vundet samtlige opgør.

5-3

PUHA - ny tysk dobbeltfejl, og Caroline bryder igen

AD-40

Lisicki har store problemer med sit opkast inden serverne, men når hun rammer, så rammer hun i den grand. Denne gang endte det dog med en dobbeltfejl - nummer 8 i kampen

40-40

Igen en god tysk serv, og efter et par bolde, så får hun afgjort det. 

40-30

Caroline spiller til Lisickis baghånd, og det giver pote. Lisicki kan ikke holde bolden indenfor, og det giver dansk breakbold

30-30

Andenserv fra Lisicki, som Caroline får udnyttet. 

15-30

Det er nogle fine server, Lisicki får fyret afsted. Denne gang ender det dog med en lang duel, som slutter med en tysk fejl og et dansk point. 

0-30

Og tysk held med en netkant.