Sport

FCK har ryggen mod muren i stor eSport-turnering

FC Københavns e-sports-team kæmper for livet ved ELEAGUE Major 2017 i Atlanta

Efter tre runder ved ELEAGUE Major 2017 i Atlanta skal North, som FC Københavns CS GO-hold hedder, vinde her til eftermiddag for ikke at ryge hjem.

Modstanderen er det franske G2 Esports, der ligesom North står med ryggen mod muren. Begge hold er noteret for en sejr og to nederlag efter de første tre runder.

Allerede natten til onsdag spillede North for overlevelse i Majoren, for efter to nederlag i de første to kampe skulle HellRaisers slås for videre deltagelse. Det lykkedes med møje og besvær. North vandt opgøret 19-15.

Verdensranglistens nummer et, det danske Astralis, vandt i nat med de solide cifre 16-5 over netop G2 Esports, som North møder i eftermiddag.

Det var Astralis' anden sejr, og derfor kan holdet med en sejr senere over det brasilianske storhold SK slå sig frem til kvartfinalerne.

Brasilianerne har i øvrigt en af fodboldens helt store som en af sine største fans. Barcelona-spilleren Neymar er selv en ivrig CS GO-spiller, og han har ved flere lejligheder ladet sig fotografere med SK-spillerne.

Så mon ikke Barcelona-spilleren holder særligt øje med kampen mellem Astralis og SK.