16x9

Sendeplan: Sådan sender vi sport på TV 2s kanaler

Hvornår spiller FC Barcelona, hvornår er der håndbold, cykling, badminton, fodbold eller anden sport live på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X?

På grund af udbruddet af coronavirus er stort set alle sportsbegivenheder aflyst i den kommende tid. Derfor sender vi ikke livesport på TV 2 SPORT, TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY resten af marts.

Men du vil ikke blive mødt af sort skærm på TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X. Læs mere herunder:

Information til TV 2's seere

På TV 2 SPORT har vi genfundet nogle af de store øjeblikke fra arkivet, som vi programsætter i den kommende tid, så vores seere alligevel har mulighed for at se sport, selv om det desværre ikke bliver direkte på grund af de mange aflysninger af sportsbegivenheder i hele verden.

På TV 2 SPORT kommer vi blandt andet til at sende alle Viktor Axelsens kampe fra dette års All England og andre store danske badmintonfinaler fra de senere år, for eksempel Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersens sejr ved All England 2018, Viktor Axelsens VM-finale 2017 samt finalen fra VM for hold (herrer) i 2016, hvor Danmark vandt guld.

Vi sender også en række af de store kampe fra dette års EM i herrehåndbold og Danmarks vej til VM-guldet i håndbold i 2019. Man kommer til at kunne gense de danske medaljeløb fra VM i banecykling tidligere på året og VM i landevejscykling fra sidste år, hvor Mads Pedersen blev verdensmester.

Og andre mindeværdige øjeblikke fra arkivet - primært med fokus på store danske præstationer.

Heller ikke på TV 2 SPORT X undgår du spænding og medrivende øjeblikke. Her sender vi nemlig film af høj klasse.

Så hvad end du er til 'Monsters vs. Aliens' om morgenen eller 'Die Hard' om aftenen, så er der noget til dig, der gerne vil sidde helt ude på kanten af sofaen, selv om det ikke er til lyden af et fyldt spansk fodboldstadion eller en basketballkamp med Bilde og Wang. Det er jo lige til at sige yipikayay over!