Sport

Hent TV 2 SPORT APP til iOS og Android

Bliv opdateret på alt fra EM og VM i håndbold - du skal blot hente vores gratis TV 2 SPORT app.

Hent vores gratis TV 2 SPORT app til iOS, iPhone, Ipad i App store her

Hent vores gratis TV 2 SPORT app til Android smartphone og tablet i Play Store her

Mangler du en sportsapp, der holder dig opdateret, så du kan følge med i alle de vigtige sportsbegivenheder, såsom EM og VM i håndbold, fodbold, Tour de France, Vuelta a España, Champions league eller Formel 1, uanset hvor du er? Så er TV 2 SPORT appen lige noget for dig!

Sportsappen til dig, der ikke kan få nok sport

TV 2 SPORT er din genvej til resultater, livescore og sportsnyheder, hurtigt tilgængeligt og lige ved hånden. Med TV 2 SPORT får du de seneste sportsnyheder indenfor cykling, håndbold, fodbold, ishockey, basketball, badminton, tennis, motorsport, Formel 1 samt sportslab, som bringer dig artikler med den nyeste viden indenfor sportens verden.

Det smarte ved TV 2 SPORT?

Du får selvfølgelig Danmarks skarpeste nyheder fra sportens verden! Nyheder som du selv kan tilpasse, alt efter hvilke sportsgrene, du ønsker at få de seneste sportsnyheder og resultater fra. Derudover kan du med vores sportsapp også tilmelde dig push-beskeder på dine favorit sportsgrene. For eksempel kan du følge med i EM og VM i håndhold, Tour de France med legenden Jørgen Leth, Vuelta a Espña, Formel 1 med Magnussen, ishockey, fodbold, basketball, badminton eller tennis med danske Caroline Wozniacki. Du er med push-beskederne i TV 2 SPORT appen altid opdateret med de seneste livescore, resultater og nyheder. Du kan også selv vælge at få LIVE push-beskeder på udvalgte kampe samt få en reminder, opdatering om kampstart, pausestilling, livescore, røde kort og resultater på eksempelvis den danske superliga, håndboldligaen, Giro d’italia, Tour de France og Vuelta a España.

Men det er ikke alt

Udover at du kan tjekke dagens resultater, livescore, turneringer og stillinger, kan du også se TV 2 SPORT kanalen live, direkte i TV 2 Sportsappen. Så går du aldrig glip af en kamp eller sportsbegivenhed - og det er uanset, hvor du er. Sidstnævnte forudsætter, at du har et login til TV 2 PLAY. Du kan oprette et abonnement til TV 2 PLAY her

Hent vores gratis TV 2 SPORT app til iOS, iPhone, iPad i App Store her

Hent vores gratis TV 2 SPORT app til Android smartphone og tablet i Play Store her

Installér TV 2 SPORT appen på din smartphone eller din tablet i dag, så du kan blive opdateret om de seneste sportsnyheder, resultater, turneringer, livescore og se sportsbegivenheder live, når du har lyst.