Hent TV 2 SPORT APP til iOS og Android

16x9
Danmarks Mikkel Hansen (24) i kamp med Ukraines Dmytro Doroshchuk (14) under herrehÄndboldkampen mellem Danmark og Ukraine, EHF EURO 2020 kvalifikation i Ceres Park & Arena i Aarhus, onsdag den 24. oktober 2018.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix) Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix

Bliv opdateret pÄ alt fra EM og VM i hÄndbold - du skal blot hente vores gratis TV 2 SPORT app.

Hent vores gratis TV 2 SPORT app til iOS, iPhone, Ipad i App store her

Hent vores gratis TV 2 SPORT app til Android smartphone og tablet i Play Store her

Mangler du en sportsapp, der holder dig opdateret, sĂ„ du kan fĂžlge med i alle de vigtige sportsbegivenheder, sĂ„som EM og VM i hĂ„ndbold, fodbold, Tour de France, Vuelta a España, Champions league eller Formel 1, uanset hvor du er? SĂ„ er TV 2 SPORT appen lige noget for dig!

Sportsappen til dig, der ikke kan fÄ nok sport

TV 2 SPORT er din genvej til resultater, livescore og sportsnyheder, hurtigt tilgÊngeligt og lige ved hÄnden. Med TV 2 SPORT fÄr du de seneste sportsnyheder indenfor cykling, hÄndbold, fodbold, ishockey, basketball, badminton, tennis, motorsport, Formel 1 samt sportslab, som bringer dig artikler med den nyeste viden indenfor sportens verden.

Det smarte ved TV 2 SPORT?

Du fĂ„r selvfĂžlgelig Danmarks skarpeste nyheder fra sportens verden! Nyheder som du selv kan tilpasse, alt efter hvilke sportsgrene, du Ăžnsker at fĂ„ de seneste sportsnyheder og resultater fra. Derudover kan du med vores sportsapp ogsĂ„ tilmelde dig push-beskeder pĂ„ dine favorit sportsgrene. For eksempel kan du fĂžlge med i EM og VM i hĂ„ndhold, Tour de France med legenden JĂžrgen Leth, Vuelta a Espña, Formel 1 med Magnussen, ishockey, fodbold, basketball, badminton eller tennis med danske Caroline Wozniacki. Du er med push-beskederne i TV 2 SPORT appen altid opdateret med de seneste livescore, resultater og nyheder. Du kan ogsĂ„ selv vĂŠlge at fĂ„ LIVE push-beskeder pĂ„ udvalgte kampe samt fĂ„ en reminder, opdatering om kampstart, pausestilling, livescore, rĂžde kort og resultater pĂ„ eksempelvis den danske superliga, hĂ„ndboldligaen, Giro d’italia, Tour de France og Vuelta a España.

Men det er ikke alt

Udover at du kan tjekke dagens resultater, livescore, turneringer og stillinger, kan du ogsÄ se TV 2 SPORT kanalen live, direkte i TV 2 Sportsappen. SÄ gÄr du aldrig glip af en kamp eller sportsbegivenhed - og det er uanset, hvor du er. SidstnÊvnte forudsÊtter, at du har et login til TV 2 PLAY. Du kan oprette et abonnement til TV 2 PLAY her

Hent vores gratis TV 2 SPORT app til iOS, iPhone, iPad i App Store her

Hent vores gratis TV 2 SPORT app til Android smartphone og tablet i Play Store her

Installér TV 2 SPORT appen pÄ din smartphone eller din tablet i dag, sÄ du kan blive opdateret om de seneste sportsnyheder, resultater, turneringer, livescore og se sportsbegivenheder live, nÄr du har lyst.