Sport

Sådan forløb mandagens sportsdøgn

I livecenteret på sport.tv2.dk får du hver dag de vigtigste nyheder fra sportens verden og et overblik over alt det livesport, som vi sender på TV 2 SPORT.

Du er velkommen til at byde ind med spørgsmål og kommentarer undervejs.

God læsning og god dag.

Danmark er videre til EM-kvartfinale efter 1-0 sejr over Norge. Både Danmark og Norge havde mange muligheder, og Norge brændte et straffespark. Det betød at Danmark kunne gå fra banen som vindere efter 10 minutters tillægstid. 

Læs mere her.

Fransk stjernesprinter kommer til EM i Danmark

Den franske stjernesprinter Bryan Coquard kommer til EM i Herning. Det bekræfter det franske cykelforbund på sin hjemmeside.

Rikke Møller Pedersen er langt fra de bedste i semifinalen, og misser finale ved VM i Ungarn.

Læs mere her.

Team Sky bekræfter at den 4-dobbelte Tour de France vinder Chris Froome stiller til start ved årets Vuelta a Espana, som vi viser på TV 2 SPORT.

Badmintonklubben Team Skælskør Slagelse sikrer sig spansk OL-guldvinder til næste sæson

Læs mere her

København Håndbold skifter direktør

Janni Møller Thomsen overtager 1. september posten som administrerende direktør i København Håndbold fra Kim Mikkelsen. Hun kommer fra en stilling som kommerciel direktør i klubben.

Læs mere her.

Mørkøv drømmer om Vueltaen

Den danske cykelrytter Michael Mørkøv håber, at han bliver en del af det Katusha-Alpecin-hold, der skal køre Vuelta a Espana. Læs mere her.

Chelsea-stjerne får flere brud i ansigtet efter knockout

Chelsea-spilleren Pedro er mere medtaget end forventet som følge af det dobbelte knytnæveslag, han lørdag fik under en træningskamp.

Viborg-profil ude med korsbåndsskade

Viborgs sydkoreanske spiller, Jung-Bin Park, blev i weekenden skadet i en træningskamp mod Vendsyssel, og nu har en skanning vist, at der er tale om et overrevet korsbånd i det ene knæ. Det betyder, at den offensive spiller forventes at sidde ude hele den kommende sæson.

Nicki Pedersen får grønt lys til comeback

Den danske speedwaykøre har fået grønt lys til at fortsætte karrieren efter det voldsomme styrt, der kostede ham endnu et brud på en nakkehvirvel. Lægen påpeger dog, at der ved endnu et styrt er en øget risiko for, at han mister førligheden. Derfor er Nicki Pedersen gået i tænkeboks. Læs mere her.

Rikke Møller Pedersen svømmer sig i VM-semifinale

Den danske svømmer Rikke Møller Pedersen svømmede 100 meter bryst i indledende heat ved VM på langbane i tiden 1 minut og 07,39 sekunder. Det er nok til at kvalificere hende til semifinalen, da hun får den 14. bedste tid.

Thomas Sørensen indstiller karrieren

Den tidligere landsholdsmålmand Thomas Sørensen indstiller fodboldkarrieren i en alder af 41 år. Det skriver danskerens australske klub, Melbourne City FC, på sin hjemmeside.

24-årig tennisspiller opfordrer unge til ikke at spille tennis

Den australske tennisspiller Bernard Tomic fortæller, at han kun spiller tennis for pengenes skyld. Det er kun et job for ham, og han føler sig "fanget" i sporten. Samtidig opfordrer han unge til ikke at begynde at spille tennis. Læs mere her.

Søren Haagen tiltræder i KIF Kolding København

Den 43-årige målmand skifter til KIF Kolding København, hvor han har skrevet under på en 1-årig aftale. Som TV 2 SPORT tidligere har kunnet meddele, var Søren Haagen egentlig var på vej til Randers HH, men blev købt fri af sin kontrakt for altså nu at kunne skrive under med KIF Kolding København.

EM-kvinder indkasserer langt lavere løn end mændene

Mens mange mandlige fodboldstjerner tjener millioner af kroner om året, så gør det samme sig ikke gældende hos kvinderne. Selv om mere end halvdelen af spillerne i den danske EM-trup i Holland er fuldtidsprofessionelle, så er det de færreste, der får en løn, som de kan spare op af. Læs mere her.

Manchester United slår spanske mestre i venskabskamp

Venskabskampen mellem Manchester United og Real Madrid blev afgjort på straffespark efter den ordinære spilletid endte 1-1. Men her imponerede ingen af mandskaberne, for på ti forsøg fra 11-meter-pletten lykkedes det kun at få bolden i mål tre gange. Henrikh Mkhitaryan og Daley Blind scorede for United, mens kun Luis Miguel Quezada scorede for de spanske mestre.

Riis: Derfor skal unge danskere ikke køre for Astana

Bjarne Riis har ikke stor tiltro til det kasakhiske cykelhold Astana. Specielt ikke når det kommer til fremtiden for holdets danske ryttere. Læs mere her.

Dagens program på TV 2 og TV 2 SPORT

  • Kl. 09.30: Svømning: VM – TV 2 SPORT
  • Kl. 17.30: Svømning: VM – TV 2 SPORT
  • Kl. 20.00: Fodbold: EM-studiet – TV 2 SPORT
  • Kl. 20.45: Fodbold: EM – Norge – Danmark – TV 2
  • Kl. 20.45: Fodbold: EM – Belgien – Holland – TV 2 SPORT
  • Kl. 22.45: Fodbold: EM-studiet – TV 2 SPORT