Sport

Sådan forløb torsdagens sportsdøgn

Rosenborg vinder første danskerslag

Nicklas Bendtner og Rosenborg vandt 1-0 i Amsterdam i det første af de to Europa League-opgør mod Ajax, der havde Kasper Dolberg og Lasse Schöne på banen.

Götze klar igen efter lang pause

Dortmund-spilleren Mario Götze har været ude med en stofskiftesygdom siden 29. januar, men skulle være tilbage for fuld styrke efter at have deltaget i klubbens sæsonoptakt. 

Coquard skifter hold

Sprinteren Bryan Coquard bytter fra næste sæson tilværelsen på Direct Energie ud med en kaptajnrolle på det nystartede hold Vital Concept.

FC Midtjylland tabte første playoffkamp til Europa League

FC Midtjylland tabte 2-3 på udebane til Apollon Limassol efter et mål i overtiden til hjemmeholdet. Alexander Sørloth blev dobbelt målscorer for et midtjyderne. 

Wozniacki er klar til kvartfinalen i Cincinnati

Caroline Wozniacki vandt i tredje runde 6-4, 6-2 over 21-årige Barty. I kvartfinalen møder Wozniacki vinderen af opgøret mellem Karolína Plísková og Camila Giorgi. 

Mange Bayern-skader før sæsonstart

Før sæsonstart i Bundesligaen er Bayern München ramt af flere skader. Således sidder Manuel Neuer, Jérôme Boateng, Thiago Alcântara, Javi Martínez og James Rodríguez alle ude, når Bundesligaen starter fredag.

Dortmund afviser Barcelona-handel

Dortmunds direktør slår i klare vendinger fast, at Ousmane Dembélé ikke er tæt på et skifte til Barcelona. Onsdag hævdede Barcelonas sportsdirektør, at skiftet var tæt på, men det bliver nu afvist fra tyskerne.

Kreutzmann skifter til Nordsjælland

Tidligere torsdag kom det frem, at Akutaaneq Kreutzmann og RIbe-Esbjerg HH stoppede deres samarbejde, men backen har allerede fundet en ny klub. Det bliver Nordsjælland, der fremover får glæde af den målfarlige grønlænder.

Sky opruster med dobbelt spansk

Torsdag offentliggjorde det britiske mandskab, at de har skrevet kontrakt med de spanske ryttere David de la Cruz og Jonathan Castroviejo fra henholdsvis Quick-Step Floors og Movistar.

Azarenka tager orlov fra Tennis

Hviderussiske Victoria Azarenka kommer ikke til at duellere med Caroline Wozniacki ved US Open.

Det er udfordringer i privatlivet, der tvinger hende til foreløbig at melde fra til tennisturneringer. 

Harder nomineret til verdens bedste

Den danske landsholdsangriber Pernille Harder er i spil til at få prisen som verdens bedste kvindelige fodboldspiller 2017 af Fifa. 

Hun er nomineret sammen med ni andre. Prisen uddeles 23. oktober.

Venstreback stopper i Ribe-Esbjerg HH

Akutaaneq Kreutzmann og RIbe-Esbjerg HH er blevet enige om at opsige samarbejdet. Det sker som resultat af den øgede konkurrencen på pladsen. Kreutzmann regner med at blive i dansk håndbold.

Luis Suarez ude i en måned

Luis Suarez er blevet ramt af en knæskade, som han pådrog sig i onsdagens 0-2-nederlag ude til ærkerivalen Real Madrid. Barcelona forventer, at angriberen er ude i fire uger.

FCK-klage over slag afvist af Uefa

Uefa kommer ikke til at uddele karantæne til Qarabag-anfører Maksim Medvedev, som FC København ellers havde ønsket.

Ifølge FCK slog Medvedev københavnernes Pierre Bengtsson i hovedet under tirsdagens kamp.

Dansk træner nomineret til verdens bedste

Nils Nielsen, der førte de danske fodboldkvinder til EM-sølv, er nomineret som årets bedste kvindetræner.

I midten af september vil listen af ti nominerede blive skåret ned til tre navne. 23. oktober vil vinderen blive præsenteret ved en prisuddeling i London.

Samuel Sanchez er testet positiv

BMC-rytteren Samuel Sanchez er testet positiv for brug af det ulovlige middel GHRP-2. Det skriver den internationale cykelunion, UCI, i en pressemeddelelse.

Han er derfor blevet suspenderet af sit hold og kommer ikke i aktion i Vuelta a España.

Bjerregaard holder birdiefest og slår amerikaner ud

Lucas Bjerregaard viste flot spil, da den danske golfspiller gik videre til anden runde i European Tour-turneringen Paul Lawrie Match Play.

Med seks birdies i træk fra Lucas Bjerregaard kunne den 12.-seedede amerikaner Daniel Im trods stabilt spil ikke stille meget op.