Sport

FCK's e-sporttræner er færdig med øjeblikkelig virkning

Det danske e-sporthold 'North' stopper samarbejdet med træneren Casper "ruggah" Due efter en skuffende Major-turnering, hvor holdet røg tidligt ud.

Se kvartfinalerne fra ELEAGUE Major direkte på TV 2 Zulu

Verdens bedste Counter-Strike-hold er lige nu i gang med slutspillet i en af årets to Major-turneringer, som er det allerstørste trofæ i computerspillet.

Det er en kæmpe skuffelse

E-sportekspert Niels ’rizc’ Topp om 'Norths' tidlige Major-exit

Her kunne det danske hold 'North', som er repræsenteret under F.C. Københavns, også have været med, men et skuffende gruppespil med nul sejre og tre nederlag betød, at de som det første hold røg ud og i stedet måtte rejse hjem.

Her har North-organisationen siden evalueret på turneringen, og de har besluttet øjeblikkeligt at stoppe samarbejdet med træner Casper "ruggah" Due, der har været tilknyttet holdet siden maj 2016. I stedet har de valgt at ansætte Alexander 'ave' Holdt som ny træner.

- Vi har kigget længe og grundigt på vores opsætning og konkluderet, at vi har brug for, at vores førstetræner er på kontoret med spillerne hver dag. På grund af Caspers situation er det midlertidig ikke en mulighed.

- Samtidig er vi glade for at se, at Alexander tager opgaven på sig, og jeg har store forhåbninger til, at han, sammen med 'MSL' og resten af holdet, vil vende vores nuværende situation, siger direktøren for North, Jonas Svendsen.

Holdets tidlige exit fra Major-turneringen var da også en stor skuffelse for e-sporteksperten Niels ’rizc’ Topp, der i denne uge kommenterer turneringen, der afholdes i Boston.

- De har kvaliteter på det hold, der gør, at de som minimum burde have vundet en eller to kampe. Jeg havde forventet, de muligvis kunne gå i slutspillet, men at de ryger ud efter nul sejre og tre nederlag, det er en kæmpe skuffelse, siger Niels 'rizc' Topp.

Se kvartfinalerne fra ELEAGUE Major direkte på TV 2 Zulu lige nu