Fodbold

Minut for minut: Danmark spiller 0-0 mod Chile

Danmark og Chile spillede 0-0 i den sidste VM-test, inden Åge Hareide udtager truppen til sommerens slutrunde.

Danmark havde flere gode muligheder undervejs, som du kan læse herunder.

VM-holdet samles igen i maj, inden de sidste testkampe spilles i starten af juni.

Tak for nu

Danmark og Chile leverede en glimrende kamp, hvor det kun var målene, vi manglede. Der var flere gode aktioner i begge ender, og flere gode præstationer af enkelte spillere. Især Jonas Knudsen og Nicolai Boilesen efterlader et godt indtryk, inden VM-truppen udtages. De spillede begge stabilt i forsvaret.

Slut: 0-0

Det slutter, som det begyndte i Aalborg. Danmark og Chile spillede 0-0 i den sidste testkamp, inden Åge Hareide udtager Danmarks VM-trup. 

90

Der er lagt to minutter til. 

90

Stor mulighed til Fischer

Viktor Fischer kunne netop have sikret Danmark en sejr. Efter en flot dribletur af Braithwaite over 40-50 meter får Fischer bolden i venstre side af feltet. Han trækker lidt ind og afslutter fladt i det korte hjørne. God redning af Herrera er skyld i, at stillingen stadig er 0-0.

89

Kasper Schmeichel er kåret som kampens spiller.

88

Dansk frispark midt på banen. Det gode ved at jagte bolden er, at det er lettere at slå kontra med masser af plads. Den plads var Braithwaite tæt på at kunne udnytte, inden han blev nedlagt ved midterlinjen.

86

Vi nærmer os stille og roligt slutfløjt. Danskerne jagter fortsat bolden det meste af tiden.

83

Frispark af Simon Kjær ved midterlinjen. Chilenerne smider sig lidt let efterhånden. Danskerne virker fortsat meget ivrige for at få fat i bolden, som gæsterne kører flot rundt i øjeblikket.

81

Arturo Vidal udgår. Marcos Bolados kommer ind på den chilenske midtbane.

81

Nu er det Yussuf Poulsen, der kommer lidt for sent. Tilskuerne er ikke helt tilfredse med dommer John Beaton. Endnu engang var frisparket dog helt efter bogen. Danskerne er meget ivrige.

80

Advarsel til Mike Jensen, der kommer lidt hårdt ned i en tackling. Fra min vinkel er det lidt svært at se, om han havde knopperne forrest eller ej. Frisparket kan dog ikke diskuteres.

78

Vidal prøver at fange Schmeichel, der er kommet lidt væk fra strege. Den høje, bløde afslutning er dog langt over mål. 

77

Pione Sisto udgår. Yussuf Poulsen kommer ind.

76

Schöne på stolpen

Nøj! Lasse Schön er centimeter fra at score. Bolden skruer flot uden om muren og knalder mod stolpen. Det var godt nok tæt på.

75

Dansk frispark to-tre meter uden for feltet. En afstand Schöne har scoret fra flere gange. Schöne scorede i øvrigt sidst, Danark mødte Chile.

75

Alexis Sanchez pilles ud. Martin Rodriguez kommer ind.

Spørgsmål

Jesper:

Synes det er lidt svært og se en grundstamme her 3 måneder før VM, der eksperimenteres meget på alle pladserne. Hvornår mener I der skal til og tegne sig en startopstilling til VM.

Svar:

Flemming Toft er ikke helt enig her. Der eksperimenteres lidt, men de fleste spillere er på plads i startopstillingen, vurderer han. Hele otte styk kan regne med at starte inde.

71

Thomas Delaney skiftes ud for Danmark. Mike Jensen kommer ind i stedet. 

Samtidig præsenteres tilskuertallet. 11.527 er på plads.

70

Fischer med en god erobring i højre side. Han spiller bolden rundt om en modspiller og finder derefter Sisto midt på banen. Han tackles og mister bolden. Det kunne ellers være blevet et godt angreb, hvis Fischer havde fået bolden tilbage på kanten.

69

Afslutning af Sanchez laaangt ude fra. Manchester United-profilen skal dog finde lidt mere end en afslutning midt i målet frem, hvis han skal gøre sig forhåbninger om at passere Schmeichel i dag.