Sport

Fredagens update fra TV 2 SPORT

I livecenteret på sport.tv2.dk får du hver dag de vigtigste nyheder fra sportens verden og et overblik over alt det livesport, som vi sender på TV 2 SPORT.

God læsning og god dag.

Team Danmark dropper støtten til dansk curling

Team Danmark indstiller samarbejdet med Dansk Curling Forbund på grund af for dårlige resultater. Læs mere her.

Dansk sportsdirektør får 50 dages karantæne

Lars Michaelsen har fået en straf, efter han var tæt på at køre en official ned under etapeløbet Tour de Yorkshire. Den internationale cykelunion, UCI, har valgt at tildele den danske sportsdirektør en karantæne på 50 dage og en bøde på 5000 schweizerfranc - svarende til cirka 31.000 danske kroner.

OB rydder op i truppen og siger farvel til seks mand

Sæsonen er slut for OB, der benytter lejligheden til at trimme truppen forud for den kommende superligasæson. Fynboerne tager afsked med Rasmus Jönsson, João Pereira, Jacob Buus, Mathias Thrane, Nana Welbeck og Joan Simun Edmundsson.

Mellem mumier og faraoer - Salahs støvler udstilles på nationalmuseum

Den nykårede Premier League-topscorer Mohamed Salah får sine fodboldstøvler udstillet på British Museum. Læs mere her.

Ligahold ansætter kvinde som cheftræner

Susie Heede-Andersen bliver den første danske kvinde til at stå i spidsen for et mandligt sportshold på liganiveau i Danmark. Den kvindelige træner skal stå i spidsen for det danske basketligahold Værløse.

Britisk avis kårer Eriksen som 13.-bedste spiller i sæsonen

Christian Eriksens femte sæson i Premier League blev en stor en af slagsen. Tottenham-stjernen nåede både 10 mål og assists i Premier League, hvor Tottenham sluttede på tredjepladsen.

Den britiske avis The Telegraph har samlet statistikker fra sæsonens løb og vurderet de spillere, der spillede mere end 20 kampe, og her indtager Eriksen en 13.-plads.

Colombianer sprinter igen fra alle i Californien

For anden gang i fem forsøg vandt Fernando Gaviria en etape efter en massespurt i årets Tour of California.

Ferrari udnyttede mulighed – nu bliver det gjort ulovligt

FIA mener, at Ferrari var lidt for kreative, da de placerede sidespejlene på haloen til løbet i Spanien. Derfor er der kommet en regelændring. Fremover bliver den løsning, som Ferrari benyttede, gjort ulovlig.

Perus største stjerne er uskyldig, mener træner

Perus landstræner mener ikke, at karantænen til Paolo Guerrero er fair, og at den internationale spillerforening burde klage. Læs mere her.

Sådan sender TV2 SPORT og TV 2 PLAY i dag

Fredag den 18. maj:

  • KL. 12.00: Tennis: WTA Rom Kvartfinaler – TV 2 SPORT (vises på TV 2 PLAY fra kl. 19.50)                         - Tidligst 16:30 Caroline Wozniackis-Anett Konvaveit (TV 2 SPORT)
  • KL. 19.50 (kampstart 20.00): Håndbold: Første bronzekamp (k): Team Esbjerg vs Viborg HK – TV 2 SPORT