Danske Astralis er 'et niveau over' alle andre: - Det kan blive rigtig godt

16x9
Astralis hentede 'Magisk' (til venstre for pokalen) i starten af februar. Foto: RFSH Entertainment

Astralis vandt søndag aften årets anden titel, da Team Liquid blev besejret 3-1 i finalen ved ESL Pro League Finals i Dallas.

Der er sket noget, siden Emil ’Magisk’ Reif blev hentet ind på Astralis-mandskabet i stedet for Markus "Kjaerbye" Kjærbye.

Siden hans ankomst er det gået så godt, at tilnavnet ’Magisk’ faktisk siger det hele. Astralis har været i tre finaler i træk, og søndag aften vandt det danske Counter Strike: Global Offensive-hold årets anden titel.

I finalen ved ESL Pro League Finals i Dallas blev amerikanske Team Liquid besejret med 3-1: 16-1, 16-14, 14-16 og 16-12.

- Det er så sindssygt fedt at vi kan vinde den her. Vi har tabt ét map i hele turneringen herovre, og selvom Liquid i dag var gode, er vi bare et niveau over i øjeblikket. Det er kæmpestort at vinde ESL Pro League-finalen, og jeg kan kun sige, at vi er vildt glade lige nu. Det er anden titel i år, og vi har stadig områder vi skal forbedre, så det kan jo gå hen og blive rigtig godt, siger 'Magisk' i en pressemeddelelse.

- Vi var klart på udebane, men vi bliver modtaget utroligt godt alle steder, og selvom vi lige havde slået det amerikanske hold i finalen, blev vi klappet ud af arenaen. Det er fedt, at være en del af det her hold og at vinde titler. Både for os selv, men også til Danmark.

Siden skiftet til Astralis har holdet været i finalen i Dreamhack Marseille, IEM Sydney og nu ESL Pro League Finals i Dallas. Danskerne vandt i både Marseille og Dallas.

- Det har været utroligt let at falde ind på Astralis-holdet. Det, der er bygget op på selve holdet og i hele den organisation, vi er en del af, findes simpelthen ikke bedre nogen steder. Det er verdensklasse på alle områder og det er en kæmpe fornøjelse, at være en del af, siger ’Magisk’.

Med søndagens sejr følger en præmiecheck på 250.000 dollar – knap 1,6 millioner kroner.

Med sejren er Astralis’ placering på verdensranglistens førsteplads også cementeret. Det skete allerede i semifinalen, hvor nummer to på listen, FaZe Clan, blev nedlagt med 2-0.